от миналите интервюто днес-8.06.2009
за интервюто
привет и от нас.ние бяхме първите за тази сесия.изпитващия наистина е голям пич и е на 100% добронамерен.нас ни пита за какво ли не от историята на кебек та до съвременното икономическо развитие на провинцията.най много набляга на приравняването на дипломите,дали сте си търсили работа за кокретни предложения от кебек и много за мотивацията.а това за цвета на сакото му май ще стане като крилата фраза.иска точни изчерпателни и кратки отговори и конкретни отговори.на нас не ни стигнаха съвсем малко точки заради възраста-0,затова ни каза че ще пише на своята шефка конкретно за нашия случай евентуално тя да реши този проблем,защото той нямал това право.изрично подчерта че ни е харесал като кандидати и ще се застъпи за нас пред нея,какво означава това не знам.отговор ще получим от 2 до 4 седмици по пощата.та за нас отново чакане,ама какво да се прави...
СУПЕР!
Здравейте и честито на всички минали! Съжалявам за неуспелите...!
Може и да ви пуснат, дидо! Познавам хора, минали на чудо!
Питането ми е: каква е възрастта ви, че не ви достигат точки и ако е така, защо са ви поканили на интервю!? Нали се взима под внимание възрастта в момента на подаване!?
Благодаря.
Успех на следващите!
Може и да ви пуснат, дидо! Познавам хора, минали на чудо!
Питането ми е: каква е възрастта ви, че не ви достигат точки и ако е така, защо са ви поканили на интервю!? Нали се взима под внимание възрастта в момента на подаване!?
Благодаря.
Успех на следващите!
- emyangels
- Обратна връзка:
Честито!!!
Честито успешно интервю и бърза адаптация на Канадска земя!!!
-