Имаш ли ги и в БГ, тук е Рай !

ne razbrah za kakvo ???plama написа:Какво съм казал, да не би да е лъжа?
Предполагам , че колкото и да си щастлив, завиждаш на тези, които са в България и си имат пари
FY
mnogo hora ot BG idvat tuk, vijdat che tuk ne e zemnia rai koito sa im predstaviali i zatova nedovolstvatCanuck написа:Rainmaker napravo si mi prochel mislite! Tochno taka si e! Ako shte vsichki sakrovishta na zemyata da me chakat v bg, I DON'T WANT TO GO BACK!!!! No,vsichko e vapros na lichen izbor. Vsashtnost tova e problemat na mnogo hora ot bg, che idvat tuk s misalta, che shte stanat brzo bogati i kato vidyat, che parite ne rastat po drvetata se oplakvat kolko e zle v Canada.
Munik написа:Разберете го най-сетне и потърсете друг мотив за емиграцията.
s tezi si izkazvania, samo te molia da mi obeshtaesh da mi pishesh edin e-mail kato otidesh da jiveesh v BGto.Canuck написа:Rainmaker napravo si mi prochel mislite! Tochno taka si e! Ako shte vsichki sakrovishta na zemyata da me chakat v bg, I DON'T WANT TO GO BACK!!!! No,vsichko e vapros na lichen izbor. Vsashtnost tova e problemat na mnogo hora ot bg, che idvat tuk s misalta, che shte stanat brzo bogati i kato vidyat, che parite ne rastat po drvetata se oplakvat kolko e zle v Canada.
tochno tova imah predvid i azMunik написа:ПАРИТЕ НЕ ПРАВЯТ ЧОВЕКА ЩАСТЛИВ ИЛИ РАДОСТЕН ИЛИ ОБИЧАН!!!
Разберете го най-сетне и потърсете друг мотив за емиграцията.
А тези три неща ги потърсете на друго място всеки случай не и в банката.
Навсякъде можеш да се чувстваш добре стига да си наясно със себе си!