Защото за разлика от теб аз не се смятам за Красивия принц, който е изключение. Напротив - гледам се в огледалото и си оправям кусурите, ако ги видя. Оправям и тия, дето друг ще ми ги посочи, ако реша че е прав.Guinness написа:Ами гледй се.Само,че не ми е ясно защо говориш в 1 л.мн.ч.lz2arn написа:Аз съм виждал. Да се погледнем в огледалото.Guinness написа:По-долно,лицемерно и интриганско племе от табарнаците не съм виждал и надали ще се намери.
Монреал трябва да благодари на имигрантите
- lz2arn
- Обратна връзка:
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
- Optimist Creed
.
Ха,Guinness написа:Ха добре дошъл у Табарнашко!По-долно,лицемерно и интриганско племе от табарнаците не съм виждал и надали ще се намери.KVS написа:Благодарят ни, че им работим без пари, така да се каже. Там където бачкам има тотално разделение между имигранти и табарнаци. Мешат ни да си помагаме само в краен случай. Всички шефове естествено са местни и неведнъж съм бил свидетел на двойнствения им стандарт. Ако не ме види в продължение на 5 мин. табарнака ме посреща с думите: Къде се криеш? В същото време синът му си седи на лифта и в продължение на часове чете книга. Когато някой имигрант допусне грешка, обикновенно го овикват на висок тон. При местните обаче това е само повод за веселба. Аз избягвам да работя в екип с тях, защото бях неволен свидетел как се наговаряха, ако има грешка да ме посочат мен като виновник. И това не е само с мен. Имам колега италианец, който е нарочен от тях и много обичат да се е*ават с него, наричайки го лош работник и т.н. и т.н.....
Та аз лично я разбирам горната статия в този вид "благодарност".

- Optimist Creed
"Огледало и оправяне на косурите" е хубава идея, но как например KVS да го приложи в неговия си случай ? Любопитно ми е какво би му препоръчал?lz2arn написа:Защото за разлика от теб аз не се смятам за Красивия принц, който е изключение. Напротив - гледам се в огледалото и си оправям кусурите, ако ги видя. Оправям и тия, дето друг ще ми ги посочи, ако реша че е прав.Guinness написа:Ами гледй се.Само,че не ми е ясно защо говориш в 1 л.мн.ч.lz2arn написа:Аз съм виждал. Да се погледнем в огледалото.Guinness написа:По-долно,лицемерно и интриганско племе от табарнаците не съм виждал и надали ще се намери.
Защо не коментирате по-интересните неща в статията, извадка от статистиката за 2006 г ? Например:
- в Монреал е най-скъпото удоволствие да станеш собственик на къща в околия Квебек
- 40% от населението на града притежва минимум университетски сертификат :idea:
- средната възраст на населението говори, че Монреал е град на младежи, които ще се възпроизвеждат в бъдеще,
- в Монреал е най-скъпото удоволствие да станеш собственик на къща в околия Квебек
- средната възраст на населението говори, че Монреал е град на младежи, които ще се възпроизвеждат в бъдеще,

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- ми точно поради тези цени нямам намерение да купувам нищо тукkrimon написа:Защо не коментирате по-интересните неща в статията, извадка от статистиката за 2006 г ? Например:
- а сертификатите на какъв % от населението са официално признати при кандидатстване за работа?
- ми арабите са като зайци

Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.