В Торонто са най отворените, бизнес-мизнес и т.н. ...
Кво знаеме ние ф Монреал ???

млада си, ама само по душаЖени написа:Ами крими, всеки луд с номера си, та и аз така!krimon написа:не съм ти никаква приятелка, ама ти си напълно побъркана - да тръгнеш да имигрираш, да минеш процедура от средно 4 години за федерална Канада, за да си отделиш първите 9 месеца за носталгия по България, вместо за адаптация в новата страна![]()
![]()
Социалът ти стърчи от джоба отвсякъде, особено след като каза, че си логопед и с този перфектен английски ... мани, мани![]()
Аз процедура 4 години не съм правила! Минахме я точно за 1година 4 месеца и 20 дни!Няма как да съм чакала такава дълга процедура и да съм имала изискващия се стаж по професията в БГ! Бях ти казала преди, че съм по-млада от тебе, ама ти и тогава не повярва!
Пък и ако четеш внимателно, ще видиш че в последния си постинг написах точно за какво съм си отделила времето! Едно от нещата е точно адаптацията, за която се чудиш дали съм побъркана, за да не я предвидя!![]()
А щом не искаш да сме приятели, нямаш проблеми!
точно така - освен тва аз предлагам да се скопяват и обезпаразитяват още от летището.Жени написа: Според мен заради тази несправедливост трябва да се задължат миналите Квебекарската процедура да си стоят в Квебек и да си гледат социала!![]()
![]()
Може също като жената се напие и се побърка, мъжа да викне куките и те да фкарат него ф затвора, после да се развали семейството, да се отиде на сициални и да се посещават социални-работнички бити курви които да подковават жената как да изцица повече пари от мъжа си и тва сичко с парите на данакоплатцитеTHC написа:точно така - освен тва аз предлагам да се скопяват и обезпаразитяват още от летището.Жени написа: Според мен заради тази несправедливост трябва да се задължат миналите Квебекарската процедура да си стоят в Квебек и да си гледат социала!![]()
![]()
няма само да ми разнасят болести и да се въдят по много я - ама ха!
провинцията може да се огради с бодлива тел и ток по нея да тече.