troyaneca написа:Абе, Сънчо, ти къде видя в началните постове тоя wine kit- много си слънчасал, май. Става въпрос за калифорнийско грозде, което италианските честни частници ни докарват тук и ни го продават на тройна цена, ама пак излиза по-евтино от SAQ. Ти ако по разни причини не си правиш домашно винце, то не значи, че гърци, италианци, португалци, румънци и т.н. са по-глупави и бедни, правейки си го тук, в Монреал. Имам вино още от реколта 2003 и ще ти кажа, че половината от това, което е в SAQ въобще не го вдига в сравнение с моето. Моля те, Слънчев, не си топи задника в теми, в които само ще подразниш създателите им!
Троянски

много харесах подписа ти байно

Аз колкото качествено вино съм изпил през живота си ,не вярвам ти толкова хляб да си изял

Аз ,ша знайш байно, особенно съм "впечатлен" от тия народи дето из Монреалско си правели шльокавица сами
Даже и от тия тука дето почнаха сами да си правят и електрически автомобили съм особенно впечатлен,ммм...

Аз най съм впечатлен и от българина дето и суджуци си прави в Монреал,а най съм впечатлен от нашенеца дето "си бие гъза да не кенза",ако може

вместо да се бръкне/е,да ,ако има къде/и да си гледа "рахата".Ама той нали нашенеца се има за "бял човек"

та кво съм седнал тука да му казвам кое е добре и кое не ,да навира в ямата си