PLOVDIV - Iguana ,Lucki?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
No667

bravo

Мнение от No667 »

Sabiraiet se be maina,nie predi pochnahme na Iguanata,izpratihme edno pokolenie imigranti za Canada,posle zimata v Lucky se sabirahme i tam dosta zaminaha,posle zaminahme i poslednit ekoito ostanahme na tezi sabirania.
Moga da vi kaja che biahme super veterani i razbirachi,tolkova cenno info i havi samo ot sabiraniata.
Vseki beshe nauchil tova-onova ot razgovori s posolstvo,ot poznati v Canada i t.n.
Ima polza ot sabiraniata,a i posle si zavarzvate priatelstva deto prodaljavate v Canada.
Uspeh na vsichki ot men.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

здравейте, събирахте ли се на 3.03?
аз не можах да дойда, но ако има среща другата седмица в сряда от 19:00 в Лъки ще дойдем и ние
Аватар
mitkoni
Обратна връзка:

Мнение от mitkoni »

Ami da sybirahme se, no bqhme samo 3-ima - az, Linko i etda. Vypreki che bqhme malko az mislq che beshe dosta intersno i polezno - kazahme si dosta neshta - koi kakvi pritesnenq ima i kakvi zatrudneniq e imal, abe s 2 dumu "polezna sreshta". Drugata srqda na-veroqtno pak shte sme tam, taka che koito reshi da zapovqda :wink: .
meri

Мнение от meri »

Az sashto ne mojah da doida, no shte gledam tazi sriada da sam na linia :D I vse pak ,poneje nikoi ne poznavam, kak da razbera koi ste ili triabva da obikaliam kato cvetarka ot masa na masa :( Nadiavam se tozi pat niakoi da mi otgovori
Аватар
mitkoni
Обратна връзка:

Мнение от mitkoni »

spoko po tova vreme v kafeto bqhme samo nie, taka che oshte na pyrvata masa na koqto se spresh shte e vqrnata :D. Moje pyk da slojim edna tabelka na masata "FORUM BGCANADA" :wink:. Ne se pritesnqvai za taikva raboti - ti ela pyk vse shte se poznaesh s vernite hora
Заключено