Към Пумпи
Хълман няма проблем как си харчиш парите
но има проблем с такива гръмки фрази като тази които пускаш във форума.
Пумпи написа:.
1. имам застраховка, която покрива такива ситуации
2. имам кредитна карта, която спокойно мога да натоваря и да си продължа пътуването, както и да си взема 1-2 дни в хотел в съответния град, където са ме зарязали и да го разгледам.
Тази фраза за тези които не познават Пумпи или са нови във форума звучи по следния начин.
Пумпи има застраховка за полети по цял свят все едно е един от най добрите зъболекари в света и едва ли не пътува през ден за да прави зъбите на президентите по света и за това му се налага да лети често.
Пумпи има кредитна карта с голям лимит с която ей така си харчи без да му пука и си остава по 2-3 дни да си ги разглежда разни градове по света.
Истината обаче е друга. Пумпи е неработещ съпруг на бедна студентка взела студентски заем от Канада за да учи нещо 6 години в УСА след като преди това е лъгала че е специалистка по нещо на интервюто за Канада.
Следователно Пумпи се прави на баровец пред новите имигранти във форума и си избива комлексите.
На него не му трябва такава застраховка за която е харчил безмислено пари от студентския заем на жена си след като през 99 % от времето си седи в къщи, гледа децата и пише денонощно във форума.
Кредитната му карта най вероятно е с лимит от 3000 $ която възнамерява да плати със студентския заем на жена си но иначе му харесва да се прави на баровец във форума.