Marginal39 написа:Ми аз няма да обаждам по кой и с кво трябва да се стреля, само ми е чудно ако се случи да думнат някоя от отварячките които говорят за напалм и автомати как ше се чувстват след тва близките им и роднините им.
Само бих добавил че на гадната кука която е застреляла човека (а и на сички останали гадни куки като нея) никога не бих и дал оръжие а по-скоро парцал & кофа да зачиства тук-таме кадето има нужда.
И ще си спретнете една анархия... Ще си пушите, ще се бодете на воля, ще си разрешавате правните проблеми чрез линчуване...
"Гадните куки" са причината за твоето спокойствие. Не добрината на гражданите. Убийството на фреди, макар и прибързано, най-вероятно е спасило десетки други животи. Сега агресивните латиноси ще се замислят, преди да нападнат някого.
Marginal39 написа:Ми аз няма да обаждам по кой и с кво трябва да се стреля, само ми е чудно ако се случи да думнат някоя от отварячките които говорят за напалм и автомати как ше се чувстват след тва близките им и роднините им.
Само бих добавил че на гадната кука която е застреляла човека (а и на сички останали гадни куки като нея) никога не бих и дал оръжие а по-скоро парцал & кофа да зачиства тук-таме кадето има нужда.
И ще си спретнете една анархия... Ще си пушите, ще се бодете на воля, ще си разрешавате правните проблеми чрез линчуване...
"Гадните куки" са причината за твоето спокойствие. Не добрината на гражданите. Убийството на фреди, макар и прибързано, най-вероятно е спасило десетки други животи. Сега агресивните латиноси ще се замислят, преди да нападнат някого.
Тва за спасяването на десетките други животи как го реши? Кажи че аз не съм му чел биографията на Фреди, може да науча нещо ново и да си зема думите обратно, до колкото знам Фреди не е бил въоръжен когато са го свитнали.
А относно тва кой кво пуши мене лично не ме бърка (с изключение на случаите в които ми пушат тютюн до мене и ме тровят).
А тва относно как агресивните латиноси ше се замислят преди нападнат някого сега явно си си го изсмукал от пръстите, имам бая приятели латиноси и съм бил в латиноско и след тоя случай бая ми се чини че сега латиносите ше направят много повече поразии от преди (не би ме учудило и ако свитнат някоя & друга кука просто за спорта).
А като те слушам колко ти се иска никой да не пуши и търсиш спокойствие ми се чини че си от 80те % на които им липсва доброто старо време когато живеехме при мръсните комунисти или бъркам?
Marginal39 написа:А като те слушам колко ти се иска никой да не пуши и търсиш спокойствие ми се чини че си от 80те
Не мисля, че през 80-те са се пушили по-безинтересни растения от днес. Странно ми е да комуникирам с човек, които директно се обявява срещу ВСИЧКИ полицаи. Проблеми със закона ли имаш? Не те кефят правилата ли? Аз заради този закон, и тези правила дойдих тук. Нямам нищо против веднъж в годината някох хулиган публично да си го отнася и да държи влага на другите.
Да си чувал за други бунтове напоследък?
Marginal39 написа:А като те слушам колко ти се иска никой да не пуши и търсиш спокойствие ми се чини че си от 80те
Не мисля, че през 80-те са се пушили по-безинтересни растения от днес. Странно ми е да комуникирам с човек, които директно се обявява срещу ВСИЧКИ полицаи. Проблеми със закона ли имаш? Не те кефят правилата ли? Аз заради този закон, и тези правила дойдих тук. Нямам нищо против веднъж в годината някох хулиган публично да си го отнася и да държи влага на другите.
Проблеми с четенето ли имаш?
Говорех за 80% а не за 1980-1989та година.
А относно останалата част от темата явно не се разбираме и приключвам спора.
Само ако искаш може да ти факсирам едно от мойте преживявания с любимите ти куки и ти го давам за домащно упражнение.
Ти между другото колко време живееш в табарнашката провинция?
Проблеми с четенето ли имаш?
Говорех за 80% а не за 1980-1989та година.
А относно останалата част от темата явно не се разбираме и приключвам спора.
Само ако искаш може да ти факсирам едно от мойте преживявания с любимите ти куки и ти го давам за домащно упражнение.
Ти между другото колко време живееш в табарнашката провинция?
Как те надуших, а
Защо НИКОЙ от моите роднини и приятели НИКОГА не е имал проблеми с органите на реда, а някои хора и техните обкръжения доста често.
Или това е бил единичен, случай, достатъчен за да си направиш извод за всички полицаи в Канада?