Мнения за зъБолекар

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ама то не е за мен , а за питащия, аз засега не виждам смисъл да си сменям зъболекаря. В смисъл темата е затова , да се препоръча зъболекар, никъде не пише непременно българин, просто първи отзовал се е дал адреса на българка и от нататък почна драмата.
Мъжът ми ходеше при един местен , препоръчан, винаги имаше свободни часове. Другите роднини и те ходят при местен и при него има свободни часове. Една приятелка и при нея същото положение. Един път да отидеш и след това почват да те тормозят за прегледи.
Като с ветеринарите , при тях същото положение. Заведеш ли един път животното след това голям тормоз да ги посещаваш. Ветеринар да станеш е по -трудно отколкото хуманитарен лекар.
Както и да е темата не е затова.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Един път да отидеш и след това почват да те тормозят за прегледи.
Не разбирам какво значи да те тормозят за прегледи.
Всеки човек с нормална здравна култура би трябвало да ходи на профилактичен преглед всеки 6 месеца, дори да няма оплаквания.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Значи ,че щом не се обаждаш не искаш да ходиш при тях и след като си отказал преглед би трябвало да не ти досаждат повече.
Иначе като си имаш застраховка на 6 месеца тъй и тъй си ходиш на преглед и почистване . часът си запазваш след всеки преглед.
п.с извинявам се на автора за разводняване на темата.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Значи ,че щом не се обаждаш не искаш да ходиш при тях и след като си отказал преглед би трябвало да не ти досаждат повече.
А, че то това си е често срещан маркетингов похват тук.
Дали ще се опитват да ти пробутат гуми, халета, ваканции на карибите, хапчета за ерекция, инвестиционни услуги, застраховки, билети за опера или заъболекарски услуги - все тая. Хората се опитват да си пробутват буклуците, затваряш любезно телефона и толкоз.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
kralimarko

Мнение от kralimarko »

за импланти веднага ви насочвам към мойта втора родина Бразилия....прилични цени и много човечни заболекари супер професионалисти и те третират като Големец ..аз не че се хваля с мойта уста ама сега като си ходих до там и си сложих 3 импланта........ ( винтчетата ги бях сложил преди 6 месеца) цялата дандания ми излезе 4800 бразилски пари -демек малко над $2000 за цялата работа ,Ако пациента е маж и иска и мед. сестрата за 2 часа е екстра чардж ...хехехе шегувам се за мед. сестрата ама то от шега понякога нали знаеш.........та така
teta beta

Мнение от teta beta »

Моля, дайте координати на зъБолекар от който сте Били доволни. До тук наистина само на Българката има координати, но не мога да 4акам толкова време. До няколко дена тряБва да си реша проБлема.
pumpy

Мнение от pumpy »

IRA написа:
poumpy написа:.....
Ми местните нямат много хора. Защо не мога да ти кажа.

mama_kenga, в темата се пита за добър зъбилекар. Дай адреса на твоя , ако си доволна.
не случайно написах в бизнеса от 41 години......
няма много хора ли ?
както ти написах първичния преглед винаги се поема от хигиенист, а е невероятно той да е зает 40 дни напред......
pumpy

Мнение от pumpy »

IRA написа:Един път да отидеш и след това почват да те тормозят за прегледи.
това е елемтарна профилактика, а не тормоз и то платена в 100% от застраховката. Спестява ти повечето от заболяванията и бъркането по-надълбоко....
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Аз съм много доволна от Александър Димитровски.
wiki.bgcanada.com
pumpy

Мнение от pumpy »

IRA написа:Значи ,че щом не се обаждаш не искаш да ходиш при тях и след като си отказал преглед би трябвало да не ти досаждат повече.
това е твоята гледна точка...
местните се сърдят като не ги викат на 6 месеца. Имахме пациенти, които се обаждат и казват на секретарката:" ти забравил ли ни и трябва ли да си търсим нов зъболекар ?". Един пациент с мост за смяна поради неявяване се разсърди, че не сме го били извикали по-рано на периодичен преглед, при което зъболекаря му показа досието и там пишеше подати и часове, кой му се е обаждал, на кого е оставял съобщение и колко пъти.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Dr. S. Djokovic
1538, Sherbrooke st., W
suite 714
tel. 514-935-2711
survivor

Мнение от survivor »

На мен при почистване в кабинета на Юлиана ми падна голяма пломба. На силно разрушен зъб. Намери ми и кариес под корона. 4 месеца чакане:shock:
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

При Джокович съм ходила като бях току-що пристигнала прясна емигрантка за елементарно нещо - да ми залепи паднала коронка. Потресох се силно от обстановка, обслужване - все едно беше 1984 - кабинетът - под всякяква критика, всичко се плаща само кеш, гаранция - Франция. Имах чувствот, че човека работи на черно - с две думи ужасно мизерен кабинет. Все пак излезе и едно добро нещо от цялата работа - никога повече не стъпих при подобен емигрантски зъболекар и се доверих на местната школа.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe от моя опит из Торонто, ако някой ти иска кеш, просто го прескачай и си търси друг зъболекар. И без туй на всяко кьоше има зъболекар. Най-добре този, който има електроник събмишън и ти не се занимаваш въобще с пари, било то кеш, дебитни или кредитни карти. Казваш си номера на застраховката само и това е. Еее, и естествено да работи добре де :)
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

sasho71 написа: Най-добре този, който има електроник събмишън и ти не се занимаваш въобще с пари, било то кеш, дебитни или кредитни карти. Казваш си номера на застраховката само и това е. Еее, и естествено да работи добре де :)
Застраховката ти поема 100% зъболечението? В Квебек е обикновено 80%, с изключение, ако имаш допълнителна здравна застраховка и тогава двете покриват 100%. Така че, не идва от Електронното подаване на данни до застрахователя, а от броя застраховки.
Публикувай отговор