Пролет в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

За какви изрази от рода на "мамата" споменавате тук ???

На мен бат Линко ми е казал, че монреалци са много оптимистично настроени хора и с усмивка на уста ринат ли ринат снега и то не само около собствената си кола а навсякъде ... просто не искат да притесняват службите натоварени с почистването на снега :lol: :lol: :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

вчера показаха по телевизията един, които отишъл на 30-ката със собствената си духалка и чисти разклонението :shock: :wink:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Аз пък се надявам да бием рекорда от зимата на 1970-71. Тогава в Отава са наваляли 444.1 см.
Не ни достигат някакви си 31 см.
Тъй де, като ще е гарга да е рошава, иначе целия зор за нищо.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
bateto

Мнение от bateto »

Илианке недей бърза ,до средата на април го дават снеговалежно.дано само службите по снегопочистването да не са се готвили за средата на юли и пак да останат изненадани от ранно падналия сняг. :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

bateto написа:Илианке недей бърза ,до средата на април го дават снеговалежно.дано само службите по снегопочистването да не са се готвили за средата на юли и пак да останат изненадани от ранно падналия сняг. :D
Що бе бате, какво толкова ти трови живота снегопочистването в Монтреал?
В Отава е перфектно, аз лично съм много доволна.
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
bateto

Мнение от bateto »

перфектно по гланите улици,но кръшнеш ли малко в страни си в джаза.ти как си мислиш се карат 53 фута в каламбур от коли и сняг .да не говорим ,че има улици на които колите заради непочистения сняг от страната на тротоарите са паркирали на метър от осовата линия.
е как да мина м/у тях без да отнеса някоя врата или огледало и някой пита ли ме.казват ТРЯБВА и толкова.ходи се оправяй.голяма мъка тия дни.ако съм един полицай ще сложа тикети на всички капути дето са си зарязали колите по средата на пътя,което всъшност си е нарушение на закона за правилата на движение ,но на тия безхаберници явно не им пука и навместо да си свършат работата се крият зад храстите,пардон зад преспите да дебнат някой превишил скороста с 5 км. :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Бате, бате
проблема ти е в размера на превозното средтво, не в снега
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
bateto

Мнение от bateto »

то си е така ,обаче след като са платени 2500 долара пътен данък,а не 260 както при малките МПС би трябвало властите да си влязат във функции и да ни осигурят адекватно на заплащането место което ни се полага породено от това право.няма справедливост :o
Аватар
BaDkO

Мнение от BaDkO »

Аз пък не съм платил никакъв пътен данък, ама съм си платил месечната карта за градския транспорт... и много се ядосвам, когато по перфектно почистените улици автобусът на всеки трети завой заорава в натрупания до тротоарите сняг, както се случи в неделя :evil:
Ама шофьорът си умираше от кеф и караше с пълна газ :lol:
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Blato, супер снимка сте направили, :thumbsup: , а и доста се посмях с нея :lol:
Публикувай отговор