За какви изрази от рода на "мамата" споменавате тук ???
На мен бат Линко ми е казал, че монреалци са много оптимистично настроени хора и с усмивка на уста ринат ли ринат снега и то не само около собствената си кола а навсякъде ... просто не искат да притесняват службите натоварени с почистването на снега
Аз пък се надявам да бием рекорда от зимата на 1970-71. Тогава в Отава са наваляли 444.1 см.
Не ни достигат някакви си 31 см.
Тъй де, като ще е гарга да е рошава, иначе целия зор за нищо.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Илианке недей бърза ,до средата на април го дават снеговалежно.дано само службите по снегопочистването да не са се готвили за средата на юли и пак да останат изненадани от ранно падналия сняг.
bateto написа:Илианке недей бърза ,до средата на април го дават снеговалежно.дано само службите по снегопочистването да не са се готвили за средата на юли и пак да останат изненадани от ранно падналия сняг.
Що бе бате, какво толкова ти трови живота снегопочистването в Монтреал?
В Отава е перфектно, аз лично съм много доволна.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
перфектно по гланите улици,но кръшнеш ли малко в страни си в джаза.ти как си мислиш се карат 53 фута в каламбур от коли и сняг .да не говорим ,че има улици на които колите заради непочистения сняг от страната на тротоарите са паркирали на метър от осовата линия.
е как да мина м/у тях без да отнеса някоя врата или огледало и някой пита ли ме.казват ТРЯБВА и толкова.ходи се оправяй.голяма мъка тия дни.ако съм един полицай ще сложа тикети на всички капути дето са си зарязали колите по средата на пътя,което всъшност си е нарушение на закона за правилата на движение ,но на тия безхаберници явно не им пука и навместо да си свършат работата се крият зад храстите,пардон зад преспите да дебнат някой превишил скороста с 5 км.
то си е така ,обаче след като са платени 2500 долара пътен данък,а не 260 както при малките МПС би трябвало властите да си влязат във функции и да ни осигурят адекватно на заплащането место което ни се полага породено от това право.няма справедливост
Аз пък не съм платил никакъв пътен данък, ама съм си платил месечната карта за градския транспорт... и много се ядосвам, когато по перфектно почистените улици автобусът на всеки трети завой заорава в натрупания до тротоарите сняг, както се случи в неделя
Ама шофьорът си умираше от кеф и караше с пълна газ