пазаруваите от Winners

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
batkoto

Мнение от batkoto »

JCPenney и Century21 - все хубави вериги но всички на щатска територия. Таргет също така но много ми прилича на Зелърс. При все тези Виннърс си прилича на канадски Уолмарт за дрехи...

POSTREACT(ions) SUMMARY

survivor

Мнение от survivor »

Kiwi написа:http://www.tjmaxx.com e американския вариант. По богат избор от Ъинерс и по-евтин.

Моите 2 с'тинки
Те са на един и същи сибственик. За цените ми е трудно да говоря, ама иначе разлика не видях.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Marto

Мнение от Marto »

И аз много харесвам ТЖМакс, обаче за шопинг триповете препоръчвам най-близкия ви Chelsea Premium Outlets

POSTREACT(ions) SUMMARY

anju

Мнение от anju »

Доре, да не си ходила в ниакои смотан Winners до нас? Има един до Scarbaro Town centre много е зареден и даже нареден. За мен са живи превземки изказваниа от рода че е като втора употреба. Аз никога не сам успавала да вляза в такива магазини в Бг оште от вратата се отвраштавах, но в Winners е савсем друго. Там например си намерих обувки Geox много яки
за 50$

POSTREACT(ions) SUMMARY

doreto

Мнение от doreto »

Anju, ходила съм във два Уинърса - единия до Уолтмарта в нашия район, другия, по-малък, някъде до един Мерседес. Не помня улици. Ама много боклуци имаше - скъсани дрехи, мръсни , парцаливи и поради тази причина питам какво толкова му харесват хората. Явно има достойнства, дето аз не съм ги оценила. :) Обаче сега ще се прибираме от Австралия и че ще се пробвам пак :) Чакай ме за обещаната бира :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Kiwi

Мнение от Kiwi »

doreto написа:Anju, ходила съм във два Уинърса - единия до Уолтмарта в нашия район, другия, по-малък, някъде до един Мерседес. Не помня улици. Ама много боклуци имаше - скъсани дрехи, мръсни , парцаливи и поради тази причина питам какво толкова му харесват хората. Явно има достойнства, дето аз не съм ги оценила. :) Обаче сега ще се прибираме от Австралия и че ще се пробвам пак :) Чакай ме за обещаната бира :beer:
Има разлика между магазините в отделни райни. Зависи къде си била. Монтреал, Торонто, ...етс

Примерно един и същ Маршал Фийлдс в Минеаполис пращеше от лейтест и грейтест. Същия в Белингхам, Вашингтон бе паднал от коня.

Същото за Канада, магазин в Монтреал доста се различава от другата Канада.

Не че Ъиннерс е нещо кой знай кво. Ако си уиннер ще откриеш нещо.

POSTREACT(ions) SUMMARY

bateto

Мнение от bateto »

аз само да попитам:
-Вие заради това ли дойдохте в Канада.Да пазарувате от Уинърс. :o
Ай не се излагайте като българи де,то и местния реднек популешъна не ходи даже на този битак.
:lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Еееей големи баровци тука големо чудо. Ми като ви е разхвърлян Уинърс отивате в Holt Renfrew или Harry Rosen и там си пазарувате - опааа, ама кво сега, дънките били по $350 в първия и обувките по $600 във втория? Ама как бе, че то въобще има ли човек във тоя форум дето да носи дънки по-евтини от $300 и да не взима поне $80000/година ($100К ако живее в Алберта) :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

lilian100

Мнение от lilian100 »

miteto написа:Еееей големи баровци тука големо чудо. Ми като ви е разхвърлян Уинърс отивате в Holt Renfrew или Harry Rosen и там си пазарувате - опааа, ама кво сега, дънките били по $350 в първия и обувките по $600 във втория? Ама как бе, че то въобще има ли човек във тоя форум дето да носи дънки по-евтини от $300 и да не взима поне $80000/година ($100К ако живее в Алберта) :lol:
:haplio: :haplio: :haplio:

POSTREACT(ions) SUMMARY

flyfish

Мнение от flyfish »

[quote... Най-общо казано - качествени стоки на много добри цени, а на който не му харесва артистичния хаос :lol: да ходи в уолмарт да си пазарува подредени буклуци, както е казал Бекс. :D[/quote]

Ивет,позволи ми да те подкрепя с две ръце.За мен е удоволствие да се ровя в Уинърс с часове :lol:Днес например си купих превъзходни бисквити от Франция в красива метална кутия за 6 долара(намалени от 11,нещо такова).Просто страхотни :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Marto

Мнение от Marto »

flyfish написа:
... Най-общо казано - качествени стоки на много добри цени, а на който не му харесва артистичния хаос :lol: да ходи в уолмарт да си пазарува подредени буклуци, както е казал Бекс. :D
Ивет,позволи ми да те подкрепя с две ръце.За мен е удоволствие да се ровя в Уинърс с часове :lol:Днес например си купих превъзходни бисквити от Франция в красива метална кутия за 6 долара(намалени от 11,нещо такова).Просто страхотни :wink:
Ама имаха ли срок на годност? :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

flyfish

Мнение от flyfish »

:lol: Имаха.Best before 01/08/2008.Aма наистина бяха страхотни.Имаше още една кутия.... :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор