Методи за успешна подготовка за интервюто

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Darkblade

Мнение от Darkblade »

Всичко е качено на Mediafire

http://www.mediafire.com/?sharekey=52af ... 7a0ca0c25a
I am here because you broke something!
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Darkblade,нещо не мога да сваля файла Juliette.part4.rar.Всички други успях но този не тръгва да се сваля.Може би трябва да го качиш отново
helen

Мнение от helen »

мерси много, Darkblade

и аз не мога да сваля Juliette.part4.rar
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Бате,обесни ако можеш как се зареждат твоите гласове,щото при мен нещо не се зарежда Арно ,а пък Juliette.part4.rar още не мога да я сваля.Имам в предвид файла де,не Жулиетка :D .
Darkblade

Мнение от Darkblade »

http://www.mediafire.com/?0ntddes5yw0

Жулиета четвърта част, качена отново. ;)
I am here because you broke something!
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Je vous remercier,mon ami!
smotan

Мнение от smotan »

Методът: съквартирант табарнак!
Аватар
angelheart

Мнение от angelheart »

Stamenkova написа:Вие за колко време се подготвихте за интервюто?
Съвсем същото, като въпроса - "За колко време се подготвя дипломна работа?". Ние (респективно аз) нямам право да отговарям още, защото ми предстои интервю. А вие?
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Аз лично вече спрях да се подготвям за това:))) каквото ще да става
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
anilevi

Мнение от anilevi »

Stamenkova написа:Аз лично вече спрях да се подготвям за това:))) каквото ще да става
май така трябва ,че аз вече забивам тотално

:roll:
Каквото ще да става

все пак,ние сме образованите,млади,здрави и умни хора които отиват с парите си-влагат ги там, и ако не го оценят ТЕ ГУБЯТ :twisted: :twisted:

пп:шегувам се

Късмет на всички
iva
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Много съм съгласна с теб а и въобще не е шега това - те имат нужда от нас а не ние толкова от тях - умни, образовани, интелигентни млади хора ( в детеродна възраст, както се шегуваме ние -защото те искат точно такива) навсякъде ще успеят. А и освен това наистина наливаме не малко пари в тази процедура. Ако ни скъсат наи много за това ще ме е яд ( с парите до тук можехме да си направим една приятна екскурзия из Европа например) :x :x :roll:
Изображение
smotan

Мнение от smotan »

табарнакът пристигна. нищо не му разбирам! :twisted: :cry: :oops: :roll: :? :shock: :o :( :evil:
svelikovi

Мнение от svelikovi »

Някой има ли AT&T Labs' Natural Voices Arnaud
Не можах да го намеря в нета. Предварително благодаря
pticheto

Мнение от pticheto »

:shock: На Дарт Вейдър му се мъдрело F :D :D :D на сертификата за селекция и според него на интервюто шефчето приказвало не както смятат всички - със " силен кебекски акцент", а чисто и разбрано :shock: :shock: :shock: .
Чудно наистина как е разбрал въобще нещо като дори не е чул и разбрал , че консейе не се казва :shock: Жор :D ,а просто Цор."Cz" отдавна е Ц за ужас на чехите. Е, тук искаха да го изкарат Чор, та да е чех, мислех, че е немец, но явно това е еврейска фамилия. И съм изумена - Фредерик Цар се подписва Cz. а не само в този форум го пишат Кзор :shock: . А да и аз съм сгрешила - но аз нарочно :D - аватара е Дарк Блейд.Ха, ха и с претенции за франкофон :D :D :D ....И това с точките не е вярно. 7 години учене на френски ,с налични документи ти се казва ,че никога не си го учил :shock: .....и си с възможно максимални точки от възраст,образования,професия, трудов стаж , езици,и подготовка и пак си трепериш повече от час и изваждаш всевъзможни допълнителни документи, изведнъж се чудиш защо като се държат като за отказ и се опитваш да избягаш, ти дават сертификата само, защото си бил уж "млад"....Не пожелавам на никого голямото унижение.Беше честно след това да имам отказ при това отношение....това се очакваше.....без никакъв аргумент....по лични мотиви, което се случва!!Някой се опита на момента да си опише интервю, което не е било розово, но не беше успял, чудно защо, дали администраторите не му позволиха, че ще развали ореола около Фредерик Цор.Прекалено късно видях форума и по-добре да не пиша повече по въпроса,темата е дълга, нали и без това явно няма да дойде повече тук...А, да някой прекръсти Корин Лориндьо -"Лорин"..... :D
Публикувай отговор