Любо, много се отклоняваме от темата, ама ти колко 30 годишни управителя на клон на банка познаваш в Канада, особено пък емигранти. Пак казвам, това е частен пример, но според мен комплексът от неща които той вече е постигнал и има в България едва ли би могъл да постигне където и да е на друго място по света, особено като се вземе в предвид че би трябвало да започва всичко от начало с две малки деца.......
Уверен съм че в Лондон има много добри училища и учители, ама той като нов емигрант дали ще може да си ги позволи......като навярно той самият ще трябва да си доучва! Ти си програмист и при тебе е друго, но с останалите професии не е точно така...
Пак казвам доста се отклонихме от темата.....успех и здраве в събота ще бъдем заедно с тях и ще вдигнем тост за хората немерили/осъществили себе си където и както са намерили за добре, по точно казано: "Всеки има своето щастие, като успее да осъществи собствената си житейска философия, но признае на другият правото на ближен"!.............поръчал съм си две шишенца Тетевенска Сливова отлежала....горещо я препоръчвам.
Поздрави,
dgovani
Lub0 написа:Ами точно за това става дума, колко по-интересен би бил животът му ако се беше борил за ръководна позиция в някоя голяма банка в Лондон да речем и колко спиращи дъха моменти щеше да има, вместо да се носи по течението...