Квебек - Гордата провинция, филм на TF1
Seed моля, че няма никакво движение в трафика - имам и аз огромно желание да го гледам, но зависи от Вас...
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
@kate_m
Не знам дали досега си ползвал/а тракери и торент файлове. Накратко философията на торентите е, че файлът, който споделяш през цялото време си стои на твоя компютър. Торент файлът е своеобразен индекс, с който се прави анонс на тези файлове в програма, наречена тракер. Управлението т.е. сваляне, качеване и създаване на торект файлове става с програма, наречена торент клиент. Такива са вече посочените от мен в темата програми - BitComet, uTorrent и др. За да можеш да сваляш филми и програми от торент файлове ти трябва торент клиент или примерно последните версии на браузъра Opera или на download manager-а FlashGet, които поддържат възможност за сваляне на торенти, подобно на торент клиентите.
За да можеш да теглиш торент файл от някой торент обикновено трябва да си регистриран потребител в тракера, какъвто е ivanko 13 в тракера Demonoid. Той обаче е дал директен адрес към торента, така че това не е задължително условие. Когато натиснеш бутона Save this torrent ти на практика записваш този индекс на твърдия диск на компютъра си. Тези файлове са много малки, затова може би не си разбрал/а, че си го свалил/а. После обаче ти трябва торент клиент програма, за да свалиш файловете, които са анонсирани.
В mTorrent, тъй като програмата е изцяло с български интерфейс, това става от менюто ФАЙЛ ->ДОБАВИ ТОРЕНТ и оттам избираш името на торент файла (трябва да знаеш как се казва и къде си го записал/а).
Имай предвид, че както ти сваляш файла, така и вече сваленото от теб може да бъде теглено от други хора, което трупа трафик. Затова е желателно да си с неограничен достъп до Интернет, за да не се притесняваш от натрупания трафик. Ако си на ограничен трафик става по-сложно, защото се налага ползване на филтриране на IP адреси и допълнителни настройки, което не мога да направя дистанционно.
Като си добавиш торента по описания начин, ще видиш списък на съдържащите се в торента файлове. Потвърждаваш и започва да се сваля.
Не е сложно, но ако не си го правил/а, наистина е по-добре до теб да има някой по-опитен.
Поздрави,
Darkblade
За сийд уви най-рано утре сутрин, че го теглих докато бях на работа.
Не знам дали досега си ползвал/а тракери и торент файлове. Накратко философията на торентите е, че файлът, който споделяш през цялото време си стои на твоя компютър. Торент файлът е своеобразен индекс, с който се прави анонс на тези файлове в програма, наречена тракер. Управлението т.е. сваляне, качеване и създаване на торект файлове става с програма, наречена торент клиент. Такива са вече посочените от мен в темата програми - BitComet, uTorrent и др. За да можеш да сваляш филми и програми от торент файлове ти трябва торент клиент или примерно последните версии на браузъра Opera или на download manager-а FlashGet, които поддържат възможност за сваляне на торенти, подобно на торент клиентите.
За да можеш да теглиш торент файл от някой торент обикновено трябва да си регистриран потребител в тракера, какъвто е ivanko 13 в тракера Demonoid. Той обаче е дал директен адрес към торента, така че това не е задължително условие. Когато натиснеш бутона Save this torrent ти на практика записваш този индекс на твърдия диск на компютъра си. Тези файлове са много малки, затова може би не си разбрал/а, че си го свалил/а. После обаче ти трябва торент клиент програма, за да свалиш файловете, които са анонсирани.
В mTorrent, тъй като програмата е изцяло с български интерфейс, това става от менюто ФАЙЛ ->ДОБАВИ ТОРЕНТ и оттам избираш името на торент файла (трябва да знаеш как се казва и къде си го записал/а).
Имай предвид, че както ти сваляш файла, така и вече сваленото от теб може да бъде теглено от други хора, което трупа трафик. Затова е желателно да си с неограничен достъп до Интернет, за да не се притесняваш от натрупания трафик. Ако си на ограничен трафик става по-сложно, защото се налага ползване на филтриране на IP адреси и допълнителни настройки, което не мога да направя дистанционно.
Като си добавиш торента по описания начин, ще видиш списък на съдържащите се в торента файлове. Потвърждаваш и започва да се сваля.
Не е сложно, но ако не си го правил/а, наистина е по-добре до теб да има някой по-опитен.
Поздрави,
Darkblade
За сийд уви най-рано утре сутрин, че го теглих докато бях на работа.
I am here because you broke something!
- AleksandrAI
Именно: рекламноilka написа:хубаво рекламно филмче, благодаря на иванко и чакаме следващия

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Аз съм от кръвната група Квебек отрицателна, а ти?ilka написа:да не се окажем и с теб една кръвна група Алекс![]()
![]()
нещо без обяснения се разбираме

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Намери си това : http://www.overcanada.com/ и го гледай. То е за цяла Канада.
Имам гоAleksandrAI написа:Намери си това : http://www.overcanada.com/ и го гледай. То е за цяла Канада.

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Ако искате нещо по-сериозно за Квебек, в Демоноид има това Guerre Secrete GRC contre Québec. Който се интересува от съвременната история и политическата еманципация на Квебек( става дума за събитията от края на 60-те години) може да си го изтегли и да го гледа.
http://www.demonoid.com/files/details/1102802/6408766/
http://www.demonoid.com/files/details/1102802/6408766/
Ако говориш за Guerre Secrete GRC contre Québec, това не съм го ъплоудвал аз. Без проблем може да се гледа обаче с VLC player. Поне при мен тръгва.Blato написа:Мерси за филмчето, но хайде другия път му пусни един филтър за деинтерлейс, че е дразнещо, пък е тъпо да го свалям и да го прекодирвам с виртуалдъб-а както се наложи в случая.
Поздрави
ivanko13 написа:Ако говориш за Guerre Secrete GRC contre Québec, това не съм го ъплоудвал аз. Без проблем може да се гледа обаче с VLC player. Поне при мен тръгва.Blato написа:Мерси за филмчето, но хайде другия път му пусни един филтър за деинтерлейс, че е дразнещо, пък е тъпо да го свалям и да го прекодирвам с виртуалдъб-а както се наложи в случая.
Поздрави
Става дума за първия филм.
Ами караш ме да направя нещо което до сега не съм правил, така ,че ще трябва да ми обяснишBlato написа:
Става дума за първия филм.

Поради различните стандарти на видеото, предназначено или записано от телевизията и това за РС при гледане на филм, който е записан от телевизията и не му е пуснат филтър за деинтерлейсинг се появяват едни чертички при движение на камерата - картината все едно че става на хоризонтални чертички.ivanko13 написа: Ами караш ме да направя нещо което до сега не съм правил, така ,че ще трябва да ми обяснишНе знам кое те дразни. Насича ли, от резолюцията нещо ли? Аз както съм го свалил от Мулето, така го и качих в Демоноид.
Ето тук две снимки на един и същ кадър, като първата е от оригиналния филм, а следващата е след приложен такъв филтър.