Въпроса ми е пак към Gez: Ние също получихме имелй да си пратим паспортите, но писмо по пощата не е дошло още. Това проблем ли е???
А когато пращаме паспортите, трябва ли да сложим и копие на имейла, с който ни уведомяват за паспортите. Въобще какво да направя в случая??
Super e-mail ot Bukuresht......URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- gez
- Обратна връзка:
Ne smeq da ti dam kategorichen savet - shte ti kaja az kak napravih: изпратих паспортите като сложих копие от имейла....но на мен ми искат само паспортите, без снимки или анекс 4. А при теб как е?marinaro написа:Въпроса ми е пак към Gez: Ние също получихме имелй да си пратим паспортите, но писмо по пощата не е дошло още. Това проблем ли е???
А когато пращаме паспортите, трябва ли да сложим и копие на имейла, с който ни уведомяват за паспортите. Въобще какво да направя в случая??
Гец
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- gez
- Обратна връзка:
Brato - ne znam dali vaobshte shte ni izpratiat neshto takova......ne znam...marinaro написа:БЛагодаря ти отново за отговора. Да и при мен искат само паспортите, без други неща!!!
ИМам и друг въпрос: по какъв начин и кога ще ми изпратят бланките за goods to follow и бланката за деклариране на парите???
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото