Общежития за емигранти в Монреал с плувни басейни

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
dog

Re: Общежития за емигранти в Монреал с плувни басейни

Мнение от dog »

Dessita написа:Вярно ли е, че в някои от общежитията има плувни басейни и може да се спортува на воля и евтино?
Не съм чувал да има общежития за емигранти. Има обаче сгради построени от общината специално за хора с ниски доходи, където си подаваш документите и чакаш да те извикат и веднъж влязъл на нисък наем можеш да си останеш там без значение дали доходът ти е нараснал. Обикновено няма басейни. Имам приятели в такъв апартамент, който е перфектен а наема е смешен, но са си от 7 години там хората.

Безплатни басейни има във всеки квартал, външните работят по време на летните ваканции. Има и безплатни или на символична цена закрити басейни. Има и безплатни тенискортове, футболни игрища и баскетболни площадки, просто трябва да се огледаш. И колело за 10-15 $ можеш да си купиш от разпродажба, зимата има алеи за ски писалки в парковете. Ски на разпродажба колкото искаш.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

filipne написа:Е как бе Балби, ти не си л;и чел тука за хора дето ги грабват от летището и им се молят да работят за 80-100 к щото са много велики ? :lol:
На мен тъй ми рекоха ама аз им казах, че за 80-100К и виц няма да им разкажа :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

А така ! Нема да им се даваш за жълти стотинки я !

:lol: :lol: :lol:
Nadi a

Мнение от Nadi a »

Абе какво се правите на ударени :) , разбира се, че има такова нещо "общежития за емигранти с басейни" :) ! Аз веднага разбрах за какво иде реч, защото ползвам същата терминология. Сега да ви обясня: това са онези блокчета групирани по 3-4-5-6, обикновено на по три етажа, дървени, където всичко се чува! Имат общ басейн, обаче открит, често имат и закрити паркинзи! Терасите им са общи, аварийните стълби са там. Наемите не са високи. Има си домакин/консиерж, който се грижи за всичко, включая събирането на наемите! Настръхвам, като се сетя, че без малко не заживяхме в такова общежитие! Не че нещо, ама предпочитах да намерим жилище в къща. 8)
Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Nadi a написа:Абе какво се правите на ударени :) , разбира се, че има такова нещо "общежития за емигранти с басейни" :) ! Аз веднага разбрах за какво иде реч, защото ползвам същата терминология. Сега да ви обясня: това са онези блокчета групирани по 3-4-5-6, обикновено на по три етажа, дървени, където всичко се чува! Имат общ басейн, обаче открит, често имат и закрити паркинзи! Терасите им са общи, аварийните стълби са там. Наемите не са високи. Има си домакин/консиерж, който се грижи за всичко, включая събирането на наемите! Настръхвам, като се сетя, че без малко не заживяхме в такова общежитие! Не че нещо, ама предпочитах да намерим жилище в къща. 8)
в къща с басейн, разбира се :lol: 8)

обаче онези блокчета, за които разказваш, сигурна ли си, че са точно и само за имигранти :P
Nadi a

Мнение от Nadi a »

krimon написа: обаче онези блокчета, за които разказваш, сигурна ли си, че са точно и само за имигранти :P
Не, но всички хора, които видях там, ми изглеждаха на такива. А, имало и доста специализанти в близката болница (по обяснението на домакинката). Разликата със студентски общежития например беше, че има чувствително повече деца. :)
Ти си с повече стаж, сигурно знаеш повече, тъй че ако имаш нещо друго предвид, ни осветли, ако обичаш. :)
Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Абе вие за това ли искате да дойдете, за да живеете в "общежития за емигранти с басейни"????????????????

Много от рано се примирявате с "лузарството". :twisted:

Код за потвърждение: Избери целия код

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

AleksandrAI написа:Абе вие за това ли искате да дойдете, за да живеете в "общежития за емигранти с басейни"????????????????

що бе, Сашка, ти къде живееше на "луксозно" в Мтл като беше :P

нямам нищо предвид, Наде - просто не мисля, че там живеят само имигранти ... пък той стажа не се знае на кой колко :oops:
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

krimon написа:
AleksandrAI написа:Абе вие за това ли искате да дойдете, за да живеете в "общежития за емигранти с басейни"????????????????

що бе, Сашка, ти къде живееше на "луксозно" в Мтл като беше :P

нямам нищо предвид, Наде - просто не мисля, че там живеят само имигранти ... пък той стажа не се знае на кой колко :oops:
Не съм живял на луксозно, ама не съм и живял с лузари. Тия в БГ си мислят че тука идват да мързелуват по цял ден и да си правят кефа.
Доста правят първото. Второто го правят само тези които са си намерили свястна работа.
Който мисли че тук ще може да прави и двете да идва и да ходи в "българския квартал" в Монреал. Там ще им хареса.

Тези общежития са за социално слаби.

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
bateto

Мнение от bateto »

Че той българския квартал в Мтл.отдавна се изнесе към Алберта и спря да пише.Явно много ги товарите хората с бачкане там. :D
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Бате да те светна (спокойно, няма да е с лопатата :rotfl: :rotfl: :rotfl: ).
Никой от преместилите се от Монреал в Алберта които познавам не е живял там.
Пак си сънувал нещо за Алберта, вместо мокри сънища. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Публикувай отговор