IMA LI SLANCE I TOPLI DNI V QUEBEK ILI E VECHNO STUDENO

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
krarumi

balagodaria vi no za sega pstavame tuk

Мнение от krarumi »

[quote="Ombudsman"]:D :P :D :lol: Има и слънце и топли дни - 2 месеца лятото /юли - август/. Тогава температурата надминава често 30 градуса. А с прословутата влажност се увеличава в някой дни до 40 градуса. :shock: Но днес тук е - 25 градуса, а с прословутия "ветровит фактор" ще достигне до - 40 градуса. И така продължава 2 месеца. През останалото време има доста променливи температури - в един ден разликата може да достигне 20 градуса /нагоре и надолу/. Но с времето се свиква. Аз не съм по убеждаването, още повече да давам съвети кое да изберете - Квебек или Париж, :shock: :shock: :shock: но ако колебанието е само заради температурите - ще свикнете. Само да ви хареса тук.

Успех.

"Mon pays c'est l'hiver ... " /из виден националистически химн на Квебек/[/quote]
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

слънце има и при -20 :lol:

а пък топли дни ние тук само на сън виждаме и усещаме

е, верно имам колега от Франция, от Лондон и си се радват на живота хората.. но то пък от човека си зависи - не от времето.
survivor

Мнение от survivor »

За другите не знам, ама аз тук повече мръзна през лятото отколкото през зимата. Аман от климатици! Разбирам ги че искат да им е хладно, ама защо пък чак толкова? И представяте ли си каква гледка представлявам през лятото като отивам на работа - навън 40 градуса, ама аз си нося в ръката връхна дрешка :oops: Или пък като пазарувам - особено на щанда за месо :?
Заключено