Какво да кажем ние, които сме изпратили документите до Букурещ месец януари 2007 ( с UPS)??? Мислехме, че баркодовете ще дойдат края на март, но като гледам ще си почакаме
Jean, и аз изхабих доста нерви чакайки обратната разписка. Също като теб си мислих, че писмото ми се е загубило и даже започнах да се подготвям да изпратя нови документи до Букурещ, но в крайна сметка обратната разписка пристигна. Документите си изпратих на 3.01.2007 като lettre prioritaire, recommandee avec livraison attestee. От клеймото личи, че са получени в Букурещ на 8.01.2007 (вкл. събота и неделя). Проблема очевидно е бил връщането на разписката защото я получих едва на 8.02.2007. Предполагам, че и при теб се е получило нещо подобно. Това, което можеш да направиш е да пуснеш молба до БГ Пощи за проследяване на пратката, но срока в който са задължени да ти отговорят е цели три месеца.
Успех!!!
Blato,честито за бързата процедура! А останалото,което казваш си е чисто заяждане! С документите ни всичко е наред и затова се ядосваме толкова на това забавяне! И аз изпратих първите документи май 2006г. с БГ-пощи! С Виена всичко вървеше добре та затова се излъгах и с Букурещ да ги изпратя с БГ-пощи! На теб може да ти е провървяло в играта на руска рулетка с БГ-пощи,но на нас очевидно не! Ако ти е скучно и искаш да продължиш този безсмислен спор,продължавай в същия дух! Все някой може да ти се върже!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
kalia,nie pak izpratihme dokumentite na 29.01.07,sled 2 mese4no 4akane na edno svidetelstvo za sadimost na maja mi ot England.taka,4e sme na opa6kata sled vas.uspeh
Никой от вас не казва какъв точно е проблема, който имате с пощата?
До колкото разбирам на вас писмата ви пристигат на време в (5-6 дневен срок) в дестинацията, но обратната разписка ви се бави. Някой замислил ли си е, че обратната разписка се обработва и от съответните пощи на чуждата държава?
А и каква е причината за вашото недоволство, когато документите ви пристигат в 5-6 дневен срок в съответното посолство?
С други думи не ми е ясно какъв точно е поводът за вашeто недоволство?!
Blato,както може да се види,аз и Robinhood например сме изпратили документи на 29.11.2007! Тя обаче е постъпила разумно и ги е изпратила с UPS! Нейните са пристигнали на 30.11.,а моите на 05.12.! На 15.02.2007 от Букурещ са отговорили на Ник Найденов (авторът на тази тема),че в момента обработват документите получени към 01.12.2006! Можеш сам да предположиш кога бих получил бар-кодовете! Когато получих обратната разписка от Виена,беше минал месец от както бях получил потвърждението от тях! Ей за това се ядосвам,че се подлъгах за втори (последен) път да ползвам БГ-пощи!
Затова с Jean искаме да предупредим тези,които не са изпратили още документи,и на които времето им е ценно да не ползват "услугите" на БГ-пощи! Айде наздраве и стига сме дъвкали БГ-пощите!
"Зимата на нашето недоволство" е към своя край! В Букурещ започнаха да се събуждат! Дано да не "заспиват" пак и всички,които чакат бар-кодовете да си ги получат навреме!
05.12.2006 - получени документи в Букурещ;
15.02.2007 - изпратени бар-кодове от Букурещ
ramone написа:"Зимата на нашето недоволство" е към своя край! В Букурещ започнаха да се събуждат! Дано да не "заспиват" пак и всички,които чакат бар-кодовете да си ги получат навреме! 05.12.2006 - получени документи в Букурещ; 15.02.2007 - изпратени бар-кодове от Букурещ
Просто цифри, но май нищо не е случайно на този свят .
Честито и успех