Е и какво толкова те притеснява? Пиши какво си правил и готово ... Предполагам по това време си бил ученик, а това ти описваш и в горния раздел - 10. Scolarité, така че ще има дублиране на информацията ...mimolin написа:Само че мен ме притеснява края на изречението - selon la plus longue de ces deux periodes - демек, по- дългия период от двата.
И тъй като аз съм на 26г., то при мен по-дълъг период се явява този от 16г. насам, а не от 18г.
Моля за съвет
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Именно. Ти ще опишеш какво си правил точно през този 10-годишен задължителен период - от 16-ия ти рожден ден насам.mimolin написа:Само че мен ме притеснява края на изречението - selon la plus longue de ces deux periodes - демек, по- дългия период от двата.
И тъй като аз съм на 26г., то при мен по-дълъг период се явява този от 16г. насам, а не от 18г.
Този 10 г. период го приемете като минимален задължителен период за описание от живота ви, без значение на колко години сте били в началото на този период. Само ако до 18-ия ви рожден ден са повече от 10 г., то го забравяте този срок и започвате да описвате житието си от 18-та си година насетне.
Който в момента на пращане на документите е на 27 г., ще описва също какво е правил през последните 10 г., но за него вече това означава от 17-ия му рожден ден насетне и т.н. Но който е минал 28-те и е на 29 г. примерно, той вече ще описва житието си за 11 г. назад а не за 10, защото периода от 18-тия му рожден ден до момента (11 г.) е по-голям от минимално изискващия се 10 г. Та така 55-годишния ще описва един период от 37 г.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!