Gledahte li Nova Televiziq dnes - poredniq rezil!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Sneji написа:Оставам с впечатлението Гез, че не четеш вестници - там съобщиха за случката още преди седмица. Тъй като си често в нета, хвърляй по едно око на news.bg и zone168.com
Prava si Sneji - ne cheta, ne ostava vreme ot work!!! No osven tova ne obicham vestnicite v Bulgaria. Shte se radvam ako mi pratish kanadski!!! No zatova pak gledam televizia. Ima edno predavane "Sblasak" - sabirat dve dvoiki i gi puskat v edin ring da se karat taka, kakto nie tuk sega. Dnes temata na spora beshe: "Provokira li presata pesimizma u balgarite?" I pokazaha mnoooooooooooooogo parvi stranici sas zaglavia podobni na: "Boiler ubi dete"; "Maika ubi deteto si i se obesi"; "Dete umria za 200 leva" i mnogo drugi...ta zatova ne obicham presata..OK?
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Не мирясаха Боцо тия съфорумци а?!? Това Аржентинецо и разни такива, аз не виждам как това може да се каже от "уважаваните" съфорумци, такива които претендират че потдържат добрия тон. Ако се отнася за Влади Бодуров създателя на стария форум този който имаше проблеми с туберколозните снимки и винаги помагаше на съфорумците си. Същия сега се държи меко казано смешно. Извини ме Влади просто, такова отношение от теб бе съм очаквал.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

shnorhela написа:Извини ме Влади просто, такова отношение от теб бе съм очаквал.
Hi Shnorhel
Az znam che dumite na vladi64 (ako govorish za nego), prilichat na tipichno za ovcata "BEEEEEEEEEEEEEEE" (bleene de!), no vzemi se popravi, che ei sega shte zapsuva niakoi...
Gez
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

gez написа:
shnorhela написа:Извини ме Влади просто, такова отношение от теб бе съм очаквал.
Hi Shnorhel
Az znam che dumite na vladi64 (ako govorish za nego), prilichat na tipichno za ovcata "BEEEEEEEEEEEEEEE" (bleene de!), no vzemi se popravi, che ei sega shte zapsuva niakoi...
Gez
Мисля че Шнорхела бърка - Vladi64 не е Влади Бодуров.
Шнорхи, погледни списъка с потребители и ще видиш че има и друг Влади.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Botzo

Мнение от Botzo »

Знаете ли не е важно кой точно е ......... важното е че е срамота.
Ама както и да е .........

А за да не стават повече грешки vladi64 се казва Владимир Атанасов
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ок оттеглям си "обвинението" към въпросния Влади Бодуров, защото просто го взех за Влади64. А за въпросното БЕ, на мястото на Б трябваше да е Н. Които пишат на клавиатура знаят че са едно до друго, тези които не, а си попълват постингите с помощта на някаква по-висша сила и грешките на са присъщи за тях да извинят скромното ми съществувание и за това че тъпча земята заедно с тях и хабя въздуха им.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Hi Shnorhel
Moje bi ne si me razbral dobre!!! Az iskah da namekna za Vladi edi koi si niakoi raboti, a ne che ti si napravil greshka!!! Ako sam te zasegnal - molia za izvenenie!!! Tochno predi da napisha otgovor za teb, govorih s edin chovek, koito mi kaza che si tochen pich i si pozvolih malko po-svoboden ton, sorry. A moje bi naistina ne si razbral kakvo iskam da izkaja. Molia te da prochetesh i pomislish otnovo!!! A ako pak ne ti haresva - shte go iztria.... nie sme na edna i sashta strana....i otnovo - sajaliavam!!!
Gez

P.S. To i az ne znam kolko vladi ima... vsichki sa mi ednakvi. Daje i az sam Vladimir, ama niama da se obijdam sega q!!!
Pusnah ti "лс"
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

:) Не се безпокой майно разбрах те, ама аз така си говоря :).
Няма за какво да ми се извиняваш.
joro

Мнение от joro »

Botzo написа:
poumpy написа:хей Аржентинецо, по кротко де - не си много прав с тези коментари за България. що не вземеш да коментираш сегашната си родина, как се управлява и докъде го е докарала. и стига с тези хвалби, че си се отказал от българско гражданство за да вземеш аржентинско - аз лично не виждам голяма делавера от цялата работа, освен няколко загубени годинки от един живот. а за ученето на испански също не се гордей толкова. още десетки милиони от латинска Америка и Испания говорят този език, та не е кой знае какво постижение. Y deja de decir cosas feas por nuestra patria, no suena nada bien de la boca de alguien que nacio aqui. Uno no debe olvidar de donde viene
Хеи полуумпи нали няма сега и ти да ми казваш какво да пиша момко :lol: За определението АРЖЕНТИНЕЦО писах толкова че вече си мисля как повечето тук или не четат или са забравили или пишат без да мислят. Както и да е няма да повтарям за незнам си кой път. А за това какво виждаш ТИ в далаварата за аржентинско гражданство ......... познай ГРАМ не ме интересува. Важното е че аз виждам.
Малко истортия:
В таси страна от третия свят първата линия на МЕТРОТО отваря през 1917, по времето когато в българия дядо Йоцо едвам проглежда да види първия ВЛАК. Да не говорим че железопътната сестема съществува повече от 100 години.
И накраия гледам че трябва да дам клас по испански:
Porque no te vas a chuparme la verga, asi comio lo hiso ti hermana :?: Si tanto te gusta TU patria porque no te quedas alla, miserable :?:

Така, мисля че бях ясен ....

Поздрави.
Браво на аржентинците с тяхното метро, в Лос Анжелис метро още си нямат, направо да ги ожалиш бедните американци от Холивуд :D :D :D В Гърция пък преди няколко месеца пуснаха първия трамвай. А първата железопътна линия в България е построена през 1866 година между Русе и Варна- доста преди Иван Вазов да се научи да чете и да пише :D :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:28 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Мнение от Botzo »

Strelets написа:Преди да преподаваш испански, Botzo, вземи научи български.
България се пише с главно Б.
Стреми се към по-доброто, но не хули Родината си.
Най-малко защото си българин въпреки патагонското си гражданство.
Плюейки всичко българско, ти плюеш и себе си.
Защото този дядо Йоцо, за който говориш, може да е бил дядо ти.
Strelets,
ако ти прави впечателние в нито един постинг не съм писал българия с главно б. И няма да го направя. Имам си причини и това си е ако ти харесва. И да не ти харесва се мие тая. А и български грам не ми се учи повече. И се надявам да не ми трябва.
А на Жорката, Жорка да ти дам пример а? Като кандидатствате за тая Канада на българите само више им искат и интервюта на фрески, нали? А от цяла Латинска Америка може спокойо със средно и с интервю на испански. Познай тогава канадците как приравняват вишите ви дипломи със тукашните средни.
Не ви стана ясно че да се държат така с българите си има причини, и те не са случайни. Нека тука да са цигани ама са без проблеми. А там великите европейци ви връщат за една запетайка в документите. Тук няма случай на скъсан на интервю. Това малко ли е карто се има в предвид че никой не знае френски.
Така че да не се заблуждаваме кой е по-велик.
Strelets

Мнение от Strelets »

Патагонецо, тъй като се натискаш за Квебек да те открехна. Нашите дипломи ги признават точно колкото и своите. Става въпрос за степента. При нас за 17 години се взема магистърска степен. При тях - бакалавърска. Резултат - нашите магистърски се равняват на бакалавърски тук. 17=17.
Защо приемат индиянци със средно образование ли?
Ами много просто - колко латиноси изобщо имат някакво образование?
pumpy

Мнение от pumpy »

Botzo написа:
Strelets написа:Преди да преподаваш испански, Botzo, вземи научи български.
България се пише с главно Б.
Стреми се към по-доброто, но не хули Родината си.
Най-малко защото си българин въпреки патагонското си гражданство.
Плюейки всичко българско, ти плюеш и себе си.
Защото този дядо Йоцо, за който говориш, може да е бил дядо ти.
Strelets,
ако ти прави впечателние в нито един постинг не съм писал българия с главно б. И няма да го направя. Имам си причини и това си е ако ти харесва. И да не ти харесва се мие тая. А и български грам не ми се учи повече. И се надявам да не ми трябва.
А на Жорката, Жорка да ти дам пример а? Като кандидатствате за тая Канада на българите само више им искат и интервюта на фрески, нали? А от цяла Латинска Америка може спокойо със средно и с интервю на испански. Познай тогава канадците как приравняват вишите ви дипломи със тукашните средни.
Не ви стана ясно че да се държат така с българите си има причини, и те не са случайни. Нека тука да са цигани ама са без проблеми. А там великите европейци ви връщат за една запетайка в документите. Тук няма случай на скъсан на интервю. Това малко ли е карто се има в предвид че никой не знае френски.
интересно защо тогава някой беше върнат да си доучва френския като не бил необходим, че средното не може да стане магистър за 200 часа е ясно на всички. това с мемторо беше голяма смешка да знаеш
joro

Мнение от joro »

Botzo написа: Не ви стана ясно че да се държат така с българите си има причини, и те не са случайни. Нека тука да са цигани ама са без проблеми. А там великите европейци ви връщат за една запетайка в документите. Тук няма случай на скъсан на интервю. Това малко ли е карто се има в предвид че никой не знае френски.
Това, че аржентинците ги пускали без образование и без език, а на българите им искали не знам какво си си е проблем за канадците. Те си определят програмата, те си подбират хората, не виждам защо това да е проблем за нас българите. Като не ни искат- много им здраве, няма да умираме, я. :D :D :D
А тия, дето плюят по България по-добре да се изнасят и да заминават където си искат- без тях България ще е по-добре.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Заключено