Ne sum pital dali vsichki sa suglasni, no tuk mojete da vidite niakoi snimki ot subota. Ako niakoi ne iska da go vijdat da svirne i shte gi iztriem. No vse hubavi hora biahme, taka che se nadiavam da ne e problem
Keeper of the 7 keys написа:Ne sum pital dali vsichki sa suglasni, no tuk mojete da vidite niakoi snimki ot subota. Ako niakoi ne iska da go vijdat da svirne i shte gi iztriem. No vse hubavi hora biahme, taka che se nadiavam da ne e problem
Bravo bre...kupon ste zavihriali i ne ste se obadili i nie da piem po edna medovina...ega ti balgarite ste...sram me e che sam balgarin...i me e iad, zashtoto ako biah Quebecois, sega niamashe da moga da procheta napisanoto i da se iadosvam. Keeper-e, tova beshe gadno...mnogo gadno. Napravo protivno
Не зная дали някои от компанията ще ти се разсърди (съмнявам се), но аз лично съм щастлив, че можах да "участвам" в купона! Това си бе направо конска доза от вяра и надежда за моя, раздиран от страхове и противоречиви чувства, кандидат-емигрантски душевен мир.
Наистина всичките сте много готини и ви пожелавам да бъдете все така усмихнати, щастливи и приятели "во веки веков"! Амин!
Специални пожелания за здраве и дълъг живот на рожденника!!!
НАЗДРАВЕ!
4естит Рожден ден и от мен.
И 4естита нова работа.
А така, пишете и хубави неща, стига с този негативизъм във форума. Зна4и все пак Канада не е толкова 4ерна. Вси4ко зависи от положените усилия и от шанса, нали!