PLamene ti maj ne si ostaval bez hlyab na masata si shtom kazvash podobno neshto. Pone na men taka mi se struva!Plamen написа:Гец, Боцо, спрете се бе хора. Какво общо има между любовта към родината и гордостта от това че си българин с всичко споменато до тук. Дори и гладен човек пак трябва да се гордее с произхода си. Или според тебе, Гец, това 4 годишно дете трябва да мрази майка си само защото не му е купила шоколад. Ей с тоя прекрасен приме ме наведе на мисълта, колко съм горд с това, че съм българин. С това че хората там, въпреки недоимъка и простотията вилнееща из държата все още запазват нещо човешко в себе си. Разберете че в Канада не ни е по-леко отколкото на вас в България. Няма как да ме разберете, но ще запеете друга песен. Вярвайте ми. Седнал съм по нощите да пиша /и да крада от малкото оставащ ми сън/ само защото се оказа че май аз съм основния проблем /нали се заканих да трия подобни теми.../. Разберете най-после, че на както на сития, така и на гладния му трябва вяра в нещо. А вие се опитахте да се гаврите с хора, за които най-малкото е нередно да се говори по този начин. Нямам сили да пиша повече, но наистина ви моля- ако не уважавате Левси, Ботев и другите, то поне се опитайте да уважавате нас, бъдещите си съграждани, защото тука не сме чак толкова много, а вие почвате да си печелите неприятели преди въобще да сте стъпили тук. Аз искам нещо да оставя от МОЯТА родина на децата си. И след като оня идиот разруши мавзолея /символ на една епоха в българската история/ сега вие се опитвате да разрушите малкото оставащи искрици вяра...Недейте.
Gez , Bravo 4ove4e - ima temi s koito ne sym syglasen no tuk si opisal vsi4ko to4no kakto si e!!!