Къде ще посрещнете новата година

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Къде ще посрещнете новата година

Дома си седим със семейството
13
32%
У църквата, ше слушам чалга
6
15%
Друг български купон, ама не казвам
11
27%
Де да знам, ше съм пиян кат морков
0
Няма гласували
С кебекарите, ще играя традиционни танци
1
2%
Отивам на друг 'етно' купон
1
2%
В леглото, мразя посрещанията
1
2%
Друго (опишете)
6
15%
На работа съм, забрави
2
5%

Общо гласове: 41
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Смятате ли, че може да се отиде в последния момент без резервация на прословутото Новогодишно парти в църквата или не? Истината е, че не ми се стои вкъщи, но като четох изказванията за миналогодишното, съм повече от скептично настроена.
Последно промяна от AnnaR на Пет Дек 29, 2006 11:46 am, променено общо 1 път.
Stoyan_Chonev

Мнение от Stoyan_Chonev »

Елате...там на първата маса в ляво ще има една табелка Стони
ще се запознаваме 8)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Stoyan_Chonev написа:Елате...там на първата маса в ляво ще има една табелка Стони
ще се запознаваме 8)
Там ли ше си?
:beer: :beer: :beer:
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

AnnaR написа:Смятате ли, че може да се отиде в последния момент без резервация на прословутото Новогодишно парти в църквата или не? Истината е, че не ми се стои вкъщи, но като четох изказванията за миналогодишното, съм повече от скептично настроена.
Още в сряда се обадих и вече не приемаха резервации. Капацитета на църквата бил 120 човека, а вече имало 150 записани. Предполагам че никой няма да ти откаже ако се появиш на място, но очаквай да бъде тъпкано с хора.
Не знам адреса на самата църква, сайта на църквата не се отваря. Интересно ми е, след като се изписа толкова за тази прословута църква, те да се спаси, те да се строи нова, те да има ли чалга на новогодишния купон, тук в тази анкета само трима са отговорили че ще посрешнат новата година там.
Stoyan_Chonev написа:Елате...там на първата маса в ляво ще има една табелка Стони ще се запознаваме
Стони, ти ли си бе, душа? Още да ми кажеш адреса и съм там, ако ще църквата да се пука по шевовете. :D
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
bateto

Мнение от bateto »

ние/20 човека смесена компания от мъжки и женски род/ ще се събираме на една вила на 200 км. на север за 3-4 дни.даже основната група замина още днес ,но за бях да гърбя и ще се включа от утре.предполагам ,че няма да ви липсвам ,ще ме усетите само след няколко дни. :D
весели празници на всички ви и лека и доходна следващата година. :beer: :beer: :beer:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Симпли, наистина ли ще сте там :o , супер идея, разкажи как е да си в топла вода и наоколо да има сняг ... И аз някой ден ще си организирам нещо такова, супер изглежда :beer: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Още в сряда се обадих и вече не приемаха резервации. Капацитета на църквата бил 120 човека, а вече имало 150 записани. Предполагам че никой няма да ти откаже ако се появиш на място, но очаквай да бъде тъпкано с хора.
Не знам адреса на самата църква, сайта на църквата не се отваря. Интересно ми е, след като се изписа толкова за тази прословута църква, те да се спаси, те да се строи нова, те да има ли чалга на новогодишния купон, тук в тази анкета само трима са отговорили че ще посрешнат новата година там.
Ето точния адрес от wiki:
Българска Православна Църква "Св. Иван Рилски" - Монреал
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

На традиционното парти на българското дружество в Calgary. Повече информация:

http://www.calgarybulgariansociety.com/
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
IRA
Съсел

Re: Къде ще посрещнете новата година

Мнение от IRA »

Igor написа:
Koko написа:В Торонто има голям концерт на площада пред кметството, дори го излъчва една от регионалните телевизии, като гвоздея на програмата разбира се е броенето в 12 часа. Както се очертава времето да е доста топло за сезона, на площада сигурно няма да има къде игла да се хвърли.
Би трябвало и в Монтреал да има нещо подобно.
Още никой не ме е светнал за такъв концерт в Монтреал, а аз за това пуснах анкетата. :D

И сега се сетих че съм пропуснал трудещите се - липсва отговор:

- НА РАБОТА СЪМ, ЗAБРАВИ

Но сега е късно, не мога да го добавя.
http://www.lesfeeriesdenoel.info/new_ye ... l_2006.htm
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

anxeli написа:Симпли, наистина ли ще сте там :o , супер идея, разкажи как е да си в топла вода и наоколо да има сняг ... И аз някой ден ще си организирам нещо такова, супер изглежда :beer: ...
Честита Нова Година преди всичко, anxeli! :D да, там бяхме, тук има албум със снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90166. за съжаление на басейна не е разрешено да се снима, както се сещате - срам ги е хората :D аз лично съм много приятно изненадана от това градче, може би защото свикнах тук на една унифицирана безхарактерност (в провинцията имам предвид) на градовете, а то се оказа Меката на мафията през 20-те - 30-те години, център на нелегалния износ на алкохол към Щатите по време на сухия режим, посетено от личности като Ал Капоне, Дъч Шулц и Лъки Лучано (без да броим всичките им съратници) :lol: ходихме да видим тунелите, през които са се качвали кашоните с бутилки на влаковата линия, посетихме гарата, която е много стара сграда (има я на снимки в кметството в архивите) - тази гара е била част от Canadian Pasific Railway - първата линия, която свурзала Чикаго и Ванкувър и съответно минавайки през Саскачуан става основен начин за контрабанда :D в общи линии се оказа, че нищо не знам за мястото където живея :? научих страшно много неща, за мен това беше страшно лчбопитно, тъй като се интересувам от тези години и конкретно от участието на мафията. града е запазил много от атмосферата от тогава, наричали са го Малкото Чикаго - както заради посетителите, така и заради стила на сградите, които наистина напомнят много на американски град и то от началото на века. управата полага усилия и сградите са относително добре запазени, опитват се да не нарушават стила, доколкото е възможно... извън центъра могат да се видят къщите на някои от тези светли личности, живели там - както са на снимките в архивите на общината, така са си и сега, само че реставрирани :D невероятни са! аз изкарах страхотно! има много атмосфера и характер в този град, беше изключително приятно да съм там :D иначе хотела е ОК, не бих му дала повече от 3 звезди, но е чисто и спретнато. басейна има малка външна част за желаещите да се плацикат под падащия сняг, но сняг не валеше :( в общи линии мисля, че повече си заслужава да се види града, но ако човек е фен на минералните бани - има всички възможни условия! спа, масажи, арома терапии, глицеринови бани и каквито ви хрумнат глезотийки :D с две думи "много добре"! :wink: :beer:
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

извинете за сбърканата дата на снимките, но часовника на камерата ни блокира и не мърда наникъде, което ми напомня ако някой е имал такъв проблем, да каже как да го оправим :roll:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Включвам се след новата година, но да си кажа:
на плажа, под палмите, с коктеил в ръка, всичко това на блестящата светлина на фойерверките и озвучено от салса и меренге
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
survivor

Мнение от survivor »

iliana написа:Включвам се след новата година, но да си кажа:
на плажа, под палмите, с коктеил в ръка, всичко това на блестящата светлина на фойерверките и озвучено от салса и меренге
Ето това е за мен празнуване на Нова година :beer: Сериозно се замислям догодина и аз така да я празнувам :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

survivor написа:
iliana написа:Включвам се след новата година, но да си кажа:
Ето това е за мен празнуване на Нова година :beer: Сериозно се замислям догодина и аз така да я празнувам :D
Не мисли много, действай!
Беше невероятно
Още не знам на кой свят се намирам
Как се емигрира в Мексико?
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Здрасти Илияна,
Голям кеф в Мексико, ей?
И аз много се изкефих. Сега се замислям да си купя апартамент на Карибите. Плая Дел Кармен (на Мексиканската Ривиера) е един от вариантите. Мисля и за Доминиканската Република.
Ще проуча какви са хавите и ще реша.
Наздраве
Заключено