Къде ще посрещнете новата година
Смятате ли, че може да се отиде в последния момент без резервация на прословутото Новогодишно парти в църквата или не? Истината е, че не ми се стои вкъщи, но като четох изказванията за миналогодишното, съм повече от скептично настроена.
Последно промяна от AnnaR на Пет Дек 29, 2006 11:46 am, променено общо 1 път.
Още в сряда се обадих и вече не приемаха резервации. Капацитета на църквата бил 120 човека, а вече имало 150 записани. Предполагам че никой няма да ти откаже ако се появиш на място, но очаквай да бъде тъпкано с хора.AnnaR написа:Смятате ли, че може да се отиде в последния момент без резервация на прословутото Новогодишно парти в църквата или не? Истината е, че не ми се стои вкъщи, но като четох изказванията за миналогодишното, съм повече от скептично настроена.
Не знам адреса на самата църква, сайта на църквата не се отваря. Интересно ми е, след като се изписа толкова за тази прословута църква, те да се спаси, те да се строи нова, те да има ли чалга на новогодишния купон, тук в тази анкета само трима са отговорили че ще посрешнат новата година там.
Стони, ти ли си бе, душа? Още да ми кажеш адреса и съм там, ако ще църквата да се пука по шевовете.Stoyan_Chonev написа:Елате...там на първата маса в ляво ще има една табелка Стони ще се запознаваме

Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
ние/20 човека смесена компания от мъжки и женски род/ ще се събираме на една вила на 200 км. на север за 3-4 дни.даже основната група замина още днес ,но за бях да гърбя и ще се включа от утре.предполагам ,че няма да ви липсвам ,ще ме усетите само след няколко дни.
весели празници на всички ви и лека и доходна следващата година.

весели празници на всички ви и лека и доходна следващата година.

Ето точния адрес от wiki:Още в сряда се обадих и вече не приемаха резервации. Капацитета на църквата бил 120 човека, а вече имало 150 записани. Предполагам че никой няма да ти откаже ако се появиш на място, но очаквай да бъде тъпкано с хора.
Не знам адреса на самата църква, сайта на църквата не се отваря. Интересно ми е, след като се изписа толкова за тази прословута църква, те да се спаси, те да се строи нова, те да има ли чалга на новогодишния купон, тук в тази анкета само трима са отговорили че ще посрешнат новата година там.
Българска Православна Църква "Св. Иван Рилски" - Монреал
На традиционното парти на българското дружество в Calgary. Повече информация:
http://www.calgarybulgariansociety.com/
http://www.calgarybulgariansociety.com/
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Re: Къде ще посрещнете новата година
http://www.lesfeeriesdenoel.info/new_ye ... l_2006.htmIgor написа:Още никой не ме е светнал за такъв концерт в Монтреал, а аз за това пуснах анкетата.Koko написа:В Торонто има голям концерт на площада пред кметството, дори го излъчва една от регионалните телевизии, като гвоздея на програмата разбира се е броенето в 12 часа. Както се очертава времето да е доста топло за сезона, на площада сигурно няма да има къде игла да се хвърли.
Би трябвало и в Монтреал да има нещо подобно.![]()
И сега се сетих че съм пропуснал трудещите се - липсва отговор:
- НА РАБОТА СЪМ, ЗAБРАВИ
Но сега е късно, не мога да го добавя.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- simplyaven
- Обратна връзка:
Честита Нова Година преди всичко, anxeli!anxeli написа:Симпли, наистина ли ще сте там, супер идея, разкажи как е да си в топла вода и наоколо да има сняг ... И аз някой ден ще си организирам нещо такова, супер изглежда
...

- simplyaven
- Обратна връзка:
Не мисли много, действай!survivor написа:Ето това е за мен празнуване на Нова годинаiliana написа:Включвам се след новата година, но да си кажа:
на плажа, под палмите, с коктеил в ръка, всичко това на блестящата светлина на фойерверките и озвучено от салса и меренгеСериозно се замислям догодина и аз така да я празнувам
Беше невероятно
Още не знам на кой свят се намирам
Как се емигрира в Мексико?
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто