Щот тук гледам, че е пълно с ИТ специалисти искам да попитам нещо.
Преди няколко години, след като ми омръзна да сея тютюн взех та си купих един компютър и няколко книги.1-2 години наместо махане гащите по главната в нашето село, си четях тея компикниги и чатках по компа.Междувременно учех второто си висше - "право" но задочно и работих нещо там в милицелия-та и си имах работа и със съдебната система.Прехвърляхме си едни папки, не че правехме нещо ама другите кат не знаят си мислят каквот им подаде великото въображение.
По едно време започнах да си достигам нивото на некомпетентност в трите насоки а да откривам скритите релации между тях.И пак щото ми оставаше време взех и си направих една програмка с на Марко-софтовия офис приложенията.
Познавйки наказателния процес, оперативната работа и компа, навързах ежедневните си задължения, работата по делата и с напълването на базата данни и връзките чрез ексел, орда и паур пеинта по едно време си свършвах седмичната работа, за 3-4 часа и принтвах и подвързвах делото с минимален труд, почти не се налагаше да си повтарям общите глупости от всеки документ та дори и квлификацята на деянията при залагане на членовете от НК и НПК ми излизаха почти готови.Да не говорим, че и правописни грешки нямаше как да правя там с авто - коректора, за които генерал все ме мъмреше ама и до ден днешен не се научих да пиша.
Та ако някой от ИТ спецовете ме е разбрал какво пиша въпроса ми е
Как се нарича изработването на едно такова нещо на вашия език?
П.П. Генерала ми каза, че това компутара е хубаво ама трябвало и да се работи
Тоя от кирка в челото само разбира