Попълване на DCS с Adobe Acrobat - проблем
..........................
Последно промяна от nikito на Сря Дек 06, 2006 4:00 am, променено общо 1 път.
Да ви кажа свалих всички програми, за които прочетох във форума и с нито една не мога да попълня документите. Как така успяхте да инсталирате Adobe Professional и да я ползвате? на мен ми иска някакъв сериен номер, който аз естествено нямам и въобще не мога да я инсталирам. Вече почвам да се отчайвам и май ще трябва да попълвам документите на ръка. Ако някой може да ми помогне, ще се радвам много.
Pri men si varvi Nitro bez problem a sam s TURBO stara ma6inanikito написа:изтеглих си нитрото. стартирах го и кво стана, КОМПА ЗАБИ.......RobinHood написа:Не се излагайте да ги попълвате на ръка!! Живеем в 21-ви век все пак! Дръпнете си програмката Nitro PDF ( може да я намерите s GOOGLE) инсталвате си я и готово! Айде, ще черпите по бира!![]()
СЛЕД ТОВА СЕ РЕСТАРТИРА..... И ТАКА 3 4 ПЪТИ. АМА ЧЕ ПРОГРАМА.
НЕ Я ИЗПОЛЗВАЙТЕ......

Не знам пробната версия има ли пълната функционалност на Про верията, даже не знам дали се предлага пробна версия на ПРО версията на Акробата, а за това как да си инсталираш Акробата след като ти иска сериен номер (ето тази версия ти предлагам: Adobe.Acrobat.v7.0.Professional.MULTiLANGUAGE.iNTERNAL-PANTHEON) има си всичко необходимо за да тръгне и работи супер добре, естествено необходимо е да имаш поне малко знание как се инсталират програми за да се справиш, и всичко е написано в инфо файла, има и кей-генератор
PS. Сега видях че има пробна пълнофункционална 30 дневна версия на Акробат 8 Про на официалната страница на Adobe след малка регистрация : http://www.adobe.com/go/acrobatpro_trial
така че не би трябвало да има проблем на попълването на документите с нея. Ползвайте функцията Tools-Typewriter, най-удобна е.
PS. Сега видях че има пробна пълнофункционална 30 дневна версия на Акробат 8 Про на официалната страница на Adobe след малка регистрация : http://www.adobe.com/go/acrobatpro_trial
така че не би трябвало да има проблем на попълването на документите с нея. Ползвайте функцията Tools-Typewriter, най-удобна е.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано