EDNA MINUTA MALCHANIE

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Tezi mom4eta platiha s jivota si cenata na barzoto ni vlizane v NATO.
Leka da im e prastta.
Аватар
balbi

:(

Мнение от balbi »

Izvinyavam se 4e en vidyah 4e ima pusnata podobna tema i az otkrih edna takava!

Mir na praha na nashite vojni!
Za poreden pyt vojnicite ni se predstaviha dobre, a politicite ni...

MIR NA PRAHA VI BULGARSKI GEROI!!!
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

Sven, при всичкото ми уважение към теб, ще ти кажа,че не си прав. не си прав защото "просто наемник" няма. Всяко едно от тези момчета е отишло там, защото има причини. А основната причина е, че са се родили в БЪЛГАРИЯ :( :x :madgo: :evil: Колко от тях мислиш изпитват радост да воюват и да убиват - аз ще ти кажа - 0 !! Моят кумец е един от войниците в Iraq. И знаеш ли защо е там - защото има дете на година и половина, което трябва да яде !!
oh! Иначе кумеца ми иска да бъде художник, има страхотен талант, но.... роден е в България...
Flanker

Мнение от Flanker »

Mir na praha vi momcheta! Neka Gospod sadi tezi koito dopusnaha da ste tam i ne napraviha nishto za da ne si otivate marcina za edna chujda kauza! Prav si Sven che ne se izdraja takova licemerie, koshtunstvo i ne znaya kakva duma oshte da upotrebya..... Tezi koito gi pratiha v Irak zaradi sobstvenite si i chujdi interesi sega da im hodyat na pogrebenieto.
Mislya si che tryabva na parvo myasto da sme besni na nashite politici koito hvarliha i bez tui ostanali malko mladi maje v BG v edna nezakonna i licemerna voina, koyato ne e nasha, v koyato smarta na vseki edin voinik ot koyato i da e darjava e tragichno bezsmislena!!!! S kakvo moje da se kompensira ili opravdae lipsata na bashta, sin, saprug v semeistvata koito izgoryaha - moje bi s pari ili s gramkite dumi na Solomon Pasi "Da nie sme yastrebi na mira...." ili s praznite prikazki che vsichko se pravi "za svobodata na irakskiya narod" - kakva merzost, merzost, merzost, MERZOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prav si Snorhel da si besen - no mislya che ne si se nasochil kam kogoto tryabva... I az sam BESEN, ne se sabiram v kojata si no parvi v klasaciyata sa nashite maloumni politici, koito parvo bezsmisleno pratiha nashite momcheta tam i gi zaryazaha da se opravyat sami.... naistina sam BESEN!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

"Българийо, за тебе те умряха.
Една бе ти достойна зарад тях.
И те за теб достойни, майко, бяха.
И името ти само кат мълвяха,
умираха без страх..."

Ив. Вазов, "Новото гробище на Сливница"

Поклон пред паметта на хората, дали живота си за България и нейната кауза.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
penka
Обратна връзка:

Мнение от penka »

Ne smart na arabite i Ne na rasizma. Wsichki ijmame mqsto pod slanceto. Bitieto opredelq syznanieto. Ako na musulmanite im se syzdade edna po-humanna obstanowka, te ste otgoworqt s podobno powedenie.
Az mnogo gi sajelqwam i smqtam, che te se namirat w nerawnopostaweno polojenie wekowe nared.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ne smart na arabite i Ne na rasizma. Wsichki ijmame mqsto pod slanceto. Bitieto opredelq syznanieto. Ako na musulmanite im se syzdade edna po-humanna obstanowka, te ste otgoworqt s podobno powedenie.
Az mnogo gi sajelqwam i smqtam, che te se namirat w nerawnopostaweno polojenie wekowe nared.
Пенке верно е че битието определя съзнанието, но на тиквата каквото и битие да и приложиш морков няма да стане. Не съм расист, с черните жълтите се погаждам, много умни и културни има спор няма. Арабите също са на много високо интелектуално ниво, спокойно мога да ти кажа че на моменти чуствам че ги подценяваме и това ни е грешката. Баща ми работи в Израел и по думите ми му за конфликта там съдя че евреите не са цвете за мирисане, като всички нас, ноооо тая сган палестинците са нещо ужасно. В една група с палестинци и евреи работи, един от палестинците казва имах 4 сина и 3 дъщери, двама от синовете ми ги взеха бойните организации, "имаш много деца дай някое, ако не искаш всички да загубиш", искаш не искаш даваш ги за камикадзета. Мръсни и долни в червата са онези, бясни са че евреите взимат работна рака отвън само и само да не хранят змии край себе си. Палестинците са най-образованите араби изобщо в днешно време заради конфликтитите и безплатното обучение в Франция и други евр. държави за тях. Евреите казват - не се научиха на респект че за един войник наш цяло село тяхно разрушаваме продължават, а те като им се роди син - яж тати че като пораснеш по двама евреи наведнъж да убиваш. От малки ги закърмят с кръв, че е най прекрасното нещо да умреш в мюсюлманската кауза.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:50 pm, променено общо 1 път.
PinkFloyd

Мнение от PinkFloyd »

Шнорхеле,
не забравяй че живееш в Canada и всички тук араби, евреи, турци и т.н. са не по-малко канадци от теб. Ако искаш да те уважажат и ти трябва да уважаваш и другите.
Ако трагнем да водим политически дебат, няма да има край, а този форум не е за това. Като говориш за ереи и араби, замисли ли се защо го правят палестинците, и на тебе да доиде някой да ти живее в земята как ще ти е, и да не мислиш че хората от кеф се самовзривяват. Всеки е прав за себе си.А това по-долу е от в-к Новинар.

"Трагедията със загиналите ни войници в Кербала трябва да бъде осмислена трезво - без архаични клишета и без патриотарски лозунги. Затова е крайно време да спре обидният и грозен дебат дали бойците ни са в Ирак за пари, или заради стратегията и бъдещето на България. Този спор е и неморален, и безсмислен, защото са верни и двете неща. Нашият контингент е там вследствие на избрания път за развитие на държавата, от който връщане назад няма. В същото време нито един рейнджър не е в Кербала насила, а като свободно избрал съдбата си професионален войник със съответните права и задължения. Фактът, че загиналите са получавали заплати за изключително опасния си труд, не ги прави по-малко герои. Защото загинаха именно в името на България и мястото й в днешния свят. Поклон пред паметта им! "
Plamen

Мнение от Plamen »

Ако държите толкова много да спорите за лошите и добрите, за евреи и араби и за политика защо просто не отворите друга тема и не оставите тая само за нашите момчета. Отидоха си и това с нищо неможе да се промени. Става ли :?: :idea:
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:50 pm, променено общо 1 път.
Flanker

Мнение от Flanker »

Plamen написа:Ако държите толкова много да спорите за лошите и добрите, за евреи и араби и за политика защо просто не отворите друга тема и не оставите тая само за нашите момчета. Отидоха си и това с нищо неможе да се промени. Става ли :?: :idea:
Prav si!!!

Grehota e!!! Sprete ili otvorete druga tema!!!!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

penka написа:Ne smart na arabite i Ne na rasizma. Wsichki ijmame mqsto pod slanceto. Bitieto opredelq syznanieto. Ako na musulmanite im se syzdade edna po-humanna obstanowka, te ste otgoworqt s podobno powedenie.
Евала, забелязал съм, че за щастие или за нещастие, но българските жени обикновено са по-цивилизовани от българските мъже. Не може да пожелаваш смъртта на невинни хора.

Мир на праха на загиналите български войници, но нима още омраза ще помогне за каквото и да било...?

Преди да дойда в Канада аз също имах предразсъдаци по отношение на арабите, а всъщност не познавах лично нито един, сега вече имам няколко приятели араби и не мога нищо лошо да кажа за тях.

Надявам се, че онези диваци които са убили нашите момчета ще бъдат наказани, било от човешки съд или нещо друго, но не бива да се впускаме в тотална омраза...
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Abe chestno da vi kaja men poveche me e qd na politicite, che ostaviha nashite medici tolkova vreme da gniat tam pri arabite. I za sajalenie shte kaja slednoto - nie balgarite sme edni glupaci...vse shte se nameri niakoi dupe da dade...ta i sega - otidoha da davat dupe za pari v Irak. Sa ogromno sajalenie obache ne dadoha dupe, a jivota si...dano da niama poveche takiva cherni vesti ot Irak...che onia po-dobre da doidat nashia parlament da srinat s glavochite vatre, zadeto ne sa osigurili rabota i hliab na naroda si, dokato se skasvat da kradat...
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Заключено