Videotron Cable vs. Bell Satellite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bp_de

Мнение от bp_de »

speedy
Много ясно 4е не съм о4аквал да записвам ХД-тука трябва да ти под4етая 4е съм наясно кое за къде е :D
Но когото 4овек си пла6та(не 4е аз съм пла6тал де :D ) за цифрова ТВ(нали такава е рекламата и на Ди6 и на Бев - поне да полу4ава наистина несто по разли4но от аналогов NTSC.Ина4е за какво пла6та.Във вси4ките им бро6урки и флаери пи6е колко готина е ДИГИТАЛНАТА им картинка и така нататка.
Излиза 4е ти взимат при за едно а ти доставят друго.
Споко и тука в Европа е така :D :D :D -е не лъжат 4ак толкова явно кат при вас ама ... :D

А това твое твърдение
''Телевизорът работи чудесно на HD и с компонентна аналогова връзка, а не само с HDMI.''

по про4ети и сте види6 4е казвам състото -особено ако ТВ то ти е с кинскоп
:D :D :D :D :D
speedy

Мнение от speedy »

Стандартното NTSC, което се пренася цифрово по кабела наистина дава по-добро изображение от аналоговото NTSC по същия кабел, така че не лъжат много. Забелязва се дори на малък 27" кинескоп. На око, качеството е близо до стандартно DVD.

На 42" екран (не кинескоп) разликата е още по-голяма, дори ако се използва композитен вход. Малкият телевизор разбира се не става за HD, но големият е вързан и с компонентен та HD-то си е истинско HD. Няма как да направя стравнение с цифров порт, защото моите юнаци от Rogers не са "отворили" DVI-порта на кутията.

bp_de написа:speedy
Много ясно 4е не съм о4аквал да записвам ХД-тука трябва да ти под4етая 4е съм наясно кое за къде е :D
Но когото 4овек си пла6та(не 4е аз съм пла6тал де :D ) за цифрова ТВ(нали такава е рекламата и на Ди6 и на Бев - поне да полу4ава наистина несто по разли4но от аналогов NTSC.Ина4е за какво пла6та.Във вси4ките им бро6урки и флаери пи6е колко готина е ДИГИТАЛНАТА им картинка и така нататка.
Излиза 4е ти взимат при за едно а ти доставят друго.
Споко и тука в Европа е така :D :D :D -е не лъжат 4ак толкова явно кат при вас ама ... :D

А това твое твърдение
''Телевизорът работи чудесно на HD и с компонентна аналогова връзка, а не само с HDMI.''

по про4ети и сте види6 4е казвам състото -особено ако ТВ то ти е с кинскоп
:D :D :D :D :D
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Заключено