[quote="LaRue"]...... а не от форумите и форумните разпивки по долнопробни кафенета......[/quotе]
Как мислиш....дали моята информация е от там? С доста неща от твоите мнения съм съгласен и наистина понякога има доста мързел/ а може и незнание на езика/. Струва ми се обаче, че понякога взимаш позицията на стожер на умността и трудолюбието. Очевидно е, че си доста интелигентен потребител, но понякога прекаляваш! Като е тъп въпроса....кой отговорил, отговорил. Ти не отговаряй. Форума и сам се регулира също. Защо толкова се нервиш? Всички не могат да бъдат еднакви. Шарен свят.

Ако говорим за празни постинги....ами шипките? Като някой отговаря/поне така си мисля/ показва собствен опит. Това според мен е най- ценното. Разбира се и официалната информация! Ама не сме всички роботи нали? Карай я по-леко. О Кебек тепърва, че ти требят нерви.
За да докажа, колко е верен и постинга на Отворко.

Стана ми интересно за трите години и позвъних на едно име Николай Крейзерман/514 343 0543/. Има школа за шофери. Познаваме се. В началото, когато пристигнах о Кебек, взех няколко часа при него/ все пак ново място, нов град/, преди да се преборя със СААК за клас 5.
Питам...има ли промяна....
да...Ама в страницата на СААК.....
те не знаят....Звъня в СААК....има ли промяна....
не….. Студио Х. Пак му звъня.....
.стига си звънял, а кажи на всички твои познати да идват на курс.................
Какво се случва.........Он вера
Та така. Успех на всички и по-кротко