Кредитна карта?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ясно. Значи това по-долу са 2 различни неща. Аз това исках да изясня на хората.
dvmaystorova написа:Kato blokirash parite i v RBC shte di dadat (1-во нещо) ana 6 a mesez shte uvelichat limita (2-ро нещо)
Аватар
holy

zzz

Мнение от holy »

Ето и моят опит: Открих си сметка в RBC без никакви пари (с обяснението, че ми е нужна за получаване на детските). След като започнах КОФИ отидох в банката и поисках кредитна карта. Служителката на информацията, явно некомпетентна ми обясни че ако не работя независимо че уча нямам право кредитна карта. Тогава попълних формуляра на RBC по интернет за т.нар. студентска карта. Не помня след колко време, но скоро получих кредитна карта с лимит 1000$. Ето по-точно:
http://www.royalbank.com/cards/personal ... udent.html
За увеличаване на лимита, обаче не знам какво се прави. Ако някой знае - да сподели :)
Успех!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Re: zzz

Мнение от PoLuX »

holy написа:За увеличаване на лимита, обаче не знам какво се прави. Ако някой знае - да сподели :)
Успех!
Просто се обади на телефона отзад на картата и кажи, че искаш да си увеличиш лимита (имаше по менютата разни опции). Ще говориш с оператор и той ще каже колко може да се увеличи и кога. Аз не съм сигурен дали минаха 6 месеца откакто имам картата, но се обадих, увеличиха го и ми казаха, че мога да искам увеличение пак след поне 6 месеца.
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

vzmi da kandidatstva6 po internet ot accaunda si. - nai sigurni na4in.az hodih pri tih ofliankvaha mi se i edvam se naviha da pusnat.4akah ri sedmici i go blagoslovih i kanidatstvah po internet ama pisah i men i jena mi. sega imame i dvamata. uspeh

za mesecite neznam!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Заключено