За посрещането на летището ....?
- Independent
Ако пишеш на фонетична, "Ч" се намира там, където е обратния апостроф и вълничката (` ~)
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Angie
6ока(за тия тето ваобсте идва де
- определението на Joana за розовите о4ила е много то4но) ) идва от това 4е в зависимост от степента на розовите о4ила някои разбират 4е с иммиграцията не е станло исто друго освен замяна на 1вид проблеми с други.
на Стасливците дето не го разбират тва -направо им завиждам.
ина4е и 8 години да се опитва6 -докато не иде6 на място и не те заварти тамо6ната вартележка -няма да рабере6.
becks не вярвам да си живял в Бг в циганска махала нали?
ама ако ако се слу4и това дето пита6 (не ти го пожелавам)
****ОК, изкарваш една седмица в евтин мотел/хостел, но все още нямаш работа, нито някой, който да гарантира, нямаш и пари за наем 6 месеца напред. Кво правиш??***
вероятноста да живее6 в такава в Канада е много голяма -и факта 4е си живял в Бг в големи дупки няма да те успокоява хи4
6ока(за тия тето ваобсте идва де

на Стасливците дето не го разбират тва -направо им завиждам.
ина4е и 8 години да се опитва6 -докато не иде6 на място и не те заварти тамо6ната вартележка -няма да рабере6.
becks не вярвам да си живял в Бг в циганска махала нали?
ама ако ако се слу4и това дето пита6 (не ти го пожелавам)
****ОК, изкарваш една седмица в евтин мотел/хостел, но все още нямаш работа, нито някой, който да гарантира, нямаш и пари за наем 6 месеца напред. Кво правиш??***
вероятноста да живее6 в такава в Канада е много голяма -и факта 4е си живял в Бг в големи дупки няма да те успокоява хи4

- hullboy
- Изгонен от форума
Ziliste
Zdraveite
Sled kato prochetoh tova :
Tsjalata tazi operatsia se pravi za da se spestjat 3 -5 dolara.
Ot Toronto imase dosta hora koito pisaha i davaha akal kak da stane transfera s debitnata karta.
Sega vaprosa e dali tezi hora sa?
Ako ne sa togava sledvastia vapros e:
Kade zivejat tezi hora ?
Na hubvi mesta ili ne ?
Samo za razmisal e tozi vapros. Da ne se obidi njakoi sega.
V Ottawa ima motel v tsentara na grada za 550 CAD na mesets. Idealno mjasto za novi emigranti dokato si namerjat kvartira.
Ako njamas garanti i rabota se iziskvat samo 2 naema deposit.
Edin mesets e dostatachno vreme da si nameris kvartira v koito raion iskas.
Pozdravi
Hullboy
Sled kato prochetoh tova :
se zamislih za temata s transferite na pari v BG do rodnini s debitni karti na ING koito sa poimeni .всички хора като идват тук, искат да си намерят квартира на хубаво, удобно и спокойно място, съвсем нормално... Само че за хубавите места искат хубави хора (платежоспособни, да не правят проблеми, и евентуално добре изглеждащи ), а хубавите хора имат добра кредитна история, пари и т.н.
Tsjalata tazi operatsia se pravi za da se spestjat 3 -5 dolara.
Ot Toronto imase dosta hora koito pisaha i davaha akal kak da stane transfera s debitnata karta.
Sega vaprosa e dali tezi hora sa?
Ako sadim po opita za spestjvane na 3- 5 dolara mai ne sa. (платежоспособни, да не правят проблеми ) za izglezdasti dobre? Ne znam.хубави хора (платежоспособни, да не правят проблеми, и евентуално добре изглеждащи )
Ako ne sa togava sledvastia vapros e:
Kade zivejat tezi hora ?
Na hubvi mesta ili ne ?
Samo za razmisal e tozi vapros. Da ne se obidi njakoi sega.
V Ottawa ima motel v tsentara na grada za 550 CAD na mesets. Idealno mjasto za novi emigranti dokato si namerjat kvartira.
Ako njamas garanti i rabota se iziskvat samo 2 naema deposit.
Edin mesets e dostatachno vreme da si nameris kvartira v koito raion iskas.
Pozdravi
Hullboy
Opita za spestiavane na 3-5$ ne dokazva neplatejosposobnost, a nejelanie da se davat izli6ni pari za ne6to, koeto moje da se pridobie i s po-malko.
Imala sam momenti v jivota, kogato 1 lev e bil cialo bogatstvo i ne sam go zabravila, kakto i drugi, v koito 10 kinta sa bili ni6to.
Pri vsi4ki slu4ai oba4e, niama da se natiskam da dam pove4e pari ako moga da si nabavia nujnoto ne6to s po-malko. Kat gledam, Bill Gates ne e zastanal na 5te kio6eta da razdava milostinia 6tot ima kini v pove4e.
Imala sam momenti v jivota, kogato 1 lev e bil cialo bogatstvo i ne sam go zabravila, kakto i drugi, v koito 10 kinta sa bili ni6to.
Pri vsi4ki slu4ai oba4e, niama da se natiskam da dam pove4e pari ako moga da si nabavia nujnoto ne6to s po-malko. Kat gledam, Bill Gates ne e zastanal na 5te kio6eta da razdava milostinia 6tot ima kini v pove4e.
Re: Kvartira
В жилища. Кво не му е ясното!hullboy написа:Zdraveite
Kam Bravo,
Ne se razbira kade zivejat horata?
Hullboy

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Kvartira
хехе, ти ме разбиhullboy написа:Zdraveite
Kam Bravo,
Ne se razbira kade zivejat horata?
Hullboy
шефа на Икея кара Волво 87 година комби, това което ти продаваш е сервиз а не продукт така че не му поставяй условия от този сорт.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- hullboy
- Изгонен от форума
Zilista
Zdraveite
Za zilista e jasno, njama da e v palatki v Canada
Vaprosa e za raiona ( kvartala ) sgradata sasto?
Hubavi li sa ili ne?
Zastoto razbrahme kakvi sa iziskvanjata kam naematelite za da zivejat v hubava sgrada, v hubav kvartal v Toronto
Hullboy
Za zilista e jasno, njama da e v palatki v Canada
Vaprosa e za raiona ( kvartala ) sgradata sasto?
Hubavi li sa ili ne?
Zastoto razbrahme kakvi sa iziskvanjata kam naematelite za da zivejat v hubava sgrada, v hubav kvartal v Toronto
Hullboy
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ами ако хората поживеят в не толкова хубави жилища и изпращат пари ефтино до бг може би един ден ще могат да си купят собственни жилища
от друга страна, ако разхищават живеейки на скъпо место под наем и пазарувайки в лоблоус и изпращайки пари с уестърн юниън то те може никога да нямат достатъчно ресурси да си купят жилище.
от друга страна, ако разхищават живеейки на скъпо место под наем и пазарувайки в лоблоус и изпращайки пари с уестърн юниън то те може никога да нямат достатъчно ресурси да си купят жилище.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- hullboy
- Изгонен от форума
Kvartira
Zdraveite
A eto ja formulata. Kazete go jasno na vsichki novi emigranti.
Tarsete evtini kvartali, i sgradi, kato doidete v Canada.
Spestjavaite na mesets po 3-5 dolara ot transferi s debitni karti, nisto che moze da si imate problemi zastoto ste dali kartata si na drug.
A njakoi den moze i da si kupite sobstveno ziliste v hubav raion. .
Az bih dal drug savet na novite emigranti.
No samo ako ima takiva, projavat interes i me pitat.
Hullboy
A eto ja formulata. Kazete go jasno na vsichki novi emigranti.
Tarsete evtini kvartali, i sgradi, kato doidete v Canada.
Spestjavaite na mesets po 3-5 dolara ot transferi s debitni karti, nisto che moze da si imate problemi zastoto ste dali kartata si na drug.
A njakoi den moze i da si kupite sobstveno ziliste v hubav raion. .
Az bih dal drug savet na novite emigranti.
No samo ako ima takiva, projavat interes i me pitat.
Hullboy
- hullboy
- Изгонен от форума
Kvartira
Zdraveite
Kam bravo,
Ne otivah v tazi posoka, a kam tazi:
Taka se zapochva. Parvo izvan sgradata s debitnite karti, posle v sgradata.
Nali razbiras sega zasto horata imat iziskvanja za naematelite v hubavite sgradi, i kvartali.
Hullboy
Kam bravo,
Ne otivah v tazi posoka, a kam tazi:
Da ne pravjat problemi !!!!!! Platezosposobni. !!!!(платежоспособни, да не правят проблеми,
Taka se zapochva. Parvo izvan sgradata s debitnite karti, posle v sgradata.
Nali razbiras sega zasto horata imat iziskvanja za naematelite v hubavite sgradi, i kvartali.
Hullboy