Кои квартали на Торонто са добри за живеене?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Val

Мнение от Val »

potrebitel,

Не виждам защо се засягаш.

На цялата БГ общност в Торонто е известно какви представители на нацията ни живеят в Скарбъро.

Никой не твърди, че такива са ВСИЧКИ българи в Скарбъро. Не виждам защо трябва да се асоциираш с тази част, за която си говорим, и да подскачаш като ущипана мома.
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
toncho

Мнение от toncho »

potrebitel написа:Mi kolega hodi pri sarbite togava,anedej da plachesh che Bg-te tova i onova....Shtoto na mene takiva raboti ne sa mi se sluchvali pak i edva li...Kolite si imat zastrahovka za takiva raboti....Osven ako ne si skapernik kato tezi po klasnite BG-ta deto ne zhovejat vav tozi kvartal!!!Ne mi se chetat gluposti na kompleksari,tova e to! :lol:
ее ще ми свършиш невероятна услуга ако ми кажеш в коя компания си се застраховал и са спрели да ти отварят колата - СИК, ВИС - в коя като се затраховам ще ми я отварят най-малко?

благодаря предварително
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ami kolega 10 vav VIS Stiga li ti? Ako iskash ela i opitaj da ja otvorish....Darzha vatre zmija usojnica......Ako iskash da ti dam markata i nomerata na kolata! :D
kakвото потърсило,такова намерило
jess

Мнение от jess »

Разбрахте ли сега как се живее в Скарбъро-със застраховка в СИК и змия в колата.Аиде,много поздрави на всички,които не живеем по този начин. :lol: :lol:
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Pozdravi i baba si ako iskash....Prez......onaja..........mi e!A za zastrahovkite ostavi rabotata na zastrahovatelite.......
kakвото потърсило,такова намерило
Заключено