Vtori dokz za 16 dni:)!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

Mahnaha ot site-a si sled 17.11 pyrvite dokz, no izprateni do 31.12 razglejdat pri polojenie 4e sa vyrnali i vtori nali se seshtate...:)
Rozalinda...ne znam koj e otvorko... Az ne sym kazal nishto , s koeto da pokazvam koe kolkoe otvoreno, taka 4e komentara ti ne zxnam v kakva vryzka e...:)
Аватар
vladi

Re: Hi

Мнение от vladi »

Pepon написа:Az se chudeh zashto strani kato FINLAND, DENMARK, JAPAN, SWITZERLAND, SWEDEN & Co. sa s tolkova propadnali ikonomiki, puk to zashto bilo...ami niamali imigranti be :idea:
Puk Kitai kak li uspia da stane 3-ta ikonomicheska sila v sveta kato si iznese vsichkite mozaci v USA i Canada :?:
Япония е в икономически спад вече 10 години и една от основните причини е липсата на по-евтина работна ръка. Северно европейските страни са отделен въпрос, но те имат малки икономики (в абсолютни пказатели) затова този проблем не е толкова остър, обаче страни като Германия или Франция с по-големи икономики изпитват недостиг на висококвалифицирана ръка от години и това е всеизвестно. Китай е третата икономика по абсолютни показатели заради големия брой хора, но по онтосителни (брутен вътречен продукт на глва от населението) е почти ТРИ ПЪТИ по слаб от България.

Про фашисткия начин на мислене (една нация, един език и прочие бул шит) е несъвместим със съвременния свят но за съжаление българите в Канада, често споделяме този примитивен начин на мислене...
Pepon

Мнение от Pepon »

vladi написа: ...обаче страни като Германия или Франция с по-големи икономики изпитват недостиг на висококвалифицирана ръка от години и това е всеизвестно. ...
Sega mi stana iasno zashto shte priemat BG v Evropeiskia Sauz, za da zadovoli neistovia glad za visokokvalificirani kadri na Francia i Grmania :idea:
vladi написа: Про фашисткия начин на мислене (една нация, един език и прочие бул шит) е несъвместим със съвременния свят но за съжаление българите в Канада, често споделяме този примитивен начин на мислене...
Moje i BG da e fashistka darjava, no ne predpolagh tova za strani kato Danmark, Japan, Finland i Switzerland. Blagodaria ti, che me svetna! :idea:
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Pepon написа:Sega mi stana iasno zashto shte priemat BG v Evropeiskia Sauz, za da zadovoli neistovia glad za visokokvalificirani kadri na Francia i Grmania :idea:
Da tochno taka e...
Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Hi Balbi
Ami kakvo da ti kaja. As bih tvoq rekord - 11 dni obshto. Ei tova ne go biah vijdal. As samo obratnata si razpiska na vtoria etap q chakah 17 dni...
Aide sas zdrave.

P.S. Vladi, ne znam zashto si napravil toq izvod za rizite, i kakvo mislia as za tova, ama kakvo da ti kaja...mene hich ne mi puka kolko hora shte otidat v Kanada. As kato kacna direktno otvam da jiveq v Richmond Hill, Toronto. Seshtash se po zaglavieto shto za kvartal e tova. A badjenaka shte me vzeme vednaga na 3000 CAD zaplatka, a sashto i jena mi...taka che ne mislia da vzemam nichia riza.
Aide chao
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Gez - tova naistina si e rekord:)
U4udvashto byrzi - da sa jivi i zdravi:)
Kysmet s Richmond Hill!
Заключено