Бебе в Канада - допълнение за Mонреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Това с маратонкита наистина не изглежда добре :lol:, може да е била на ултазвук, там не настояват да си свалиш обувките, само оголват корема.
Чудно ми стана само защо отказва да капнат витамин К в очите на бебчето, и още защо не яде гроздето след раждането, "за да не го заболи стомахчето ..." :shock:, за да не преминат изкуствени торове в кърмата ли, бре-бре-бре :shock: , това някакви руски тайни ли са?
Циганите - на Сатурн !
pumpy

Мнение от pumpy »

като се замисля, някой трябва много да настоява и пак няма да ме накара да си легна в чаршафи с маратонки........
Joy

Мнение от Joy »

Аз не съм чела статията в интерес на истината (нямам време), но вит. К не се капе в очичките :shock: , а се прави мускулно. Гроздето създава много газове-вероятно затова отказва да го яде, а колкото до маратонките...предполагам при теб, пумпи, като дойдат на преглед, също не ги свалят?

Очевидно е, че жената не е легнала в чаршафи, а е легнала за преглед.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ооо, ето какво било "укол" - набождане :lol: , ама нещо за капки се говореше и така си помислих :D ...
Циганите - на Сатурн !
pumpy

Мнение от pumpy »

JOY написа:Аз не съм чела статията в интерес на истината (нямам време), но вит. К не се капе в очичките :shock: , а се прави мускулно. Гроздето създава много газове-вероятно затова отказва да го яде, а колкото до маратонките...предполагам при теб, пумпи, като дойдат на преглед, също не ги свалят?

Очевидно е, че жената не е легнала в чаршафи, а е легнала за преглед.
абе те при мен си отварят само устата, не се събличат и не се разкрачват, но вече много излизаме от темата и смятам да спра, защото останалата част от темата за ражданията ме интересува...
Iskizi
Обратна връзка:

otnosno ginekologa

Мнение от Iskizi »

iskam da popitam jenite s opit, da mi prepora4at dobar ginekolog v Montreal i vaobshte tai kato sam mnogo neinformirana po tozi vapros, a mi se nalaga da se informiram, kak da si izbera ginekolog, a i li4en lekar? Tova mi predstoi da napravq, tai kato toku shto napravihme 3 meseca v Canada i ve4e mojem da se vazpolzvame ot zdravnata im sisitema.
Blagodarq predvaritelno na tezi , koito shte mi pomognat!
Де го чукаш, де се пука!!!
goliamo revane

Мнение от goliamo revane »

Здравей, ами по принцип можеш да се обадиш на CLSC-то ти и те ще ти дадат списък на гинеколозите, работещи близо до местото, където живееш. Ти звъниш на всички, които те заинтересоват и си взимаш час за този, който взима нови пациенти. За съжаление не мога да ти препоръчам моя, който беше светило в Монтреал, а и не само, защото се пенсионира това лято. Дано някой да се намери да помогне. Но мисля че от CLSC-то, дори само номерата да ти дадат, все пак е нещо...
За личен лекар не мога да ти помогна, защото аз се обръщам към спешното отделение ако не мога да се самолекувам...
Ами това е от мен.
Всичко хубаво в живота е или неморално, или незаконно, или от него се пълнее...
Iskizi
Обратна връзка:

Blagodarq ti

Мнение от Iskizi »

za informaciata. Taka i napravih, dadoha mi vaprosnia spisak s ginekolozi, obadih se, i.... mi nasro4iha 4as za parvi pregled 4ak sled mesec i polovina!!!! :shock: ami tova shte e napolovinata na bremennostta mi!!!, shte prodalja da zvanq na vsi4ki doktori v raiona (az jiveia v St.Michel). Ako nqkoi moje da mi pomogne s info, molq vi za pomosht. Ginekolog balgarin po4ti se otkazah da tarsq, mai nqma takav.
Pozdravi i blagodarnosti za pomoshtta.
Де го чукаш, де се пука!!!
pumpy

Мнение от pumpy »

кажи им че си бременна, но на жена ми нейния си гинеколог и с тези вълшебни думички и даде час през 8 седмица, защото излизаше в отпуска и според секретарката му те по принцип си давали час на бременни през 8-9 седмица за първи път.
сега вече имаме час всеки месец 8)
между другото в Royal Victoria, не знам за другите болници, ехографиите се правят на 12,19 и 32 седмици и може би за там би имало значение, нямам идея....
Заключено