Отговор от Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
drel

Мнение от drel »

RobinHood написа:Така е!Наистина става по-бързо.А вие по какъв начин мислите да доказвате съвместно съжителство за повече от една година,защото при нас това засега е единствения проблем?

Ami mislim da predstavim bankova smetka-ob6ta i da predstavim edna i su6ta adresna registracia,v slu4ei 4e ne stane,Bily e prav-SVATBA :beer:
Vie koga mislite da si podavate dokumentite i za kude?
zabelejka:triabva da sme jiviali na ob6t adres-1g.,Nemoga da razbera,edni kazvat po dobre e da ste jeneni,drugi kazvat ,4e jenite imali goliamo predimstvo,ako ne sa jeneni???Prosto triabva da se obmisli,tva zasega ni e plana! :D :wave:
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Хахахах! Оценявам чувството ти за хумор,но не че няма да се оженим(аз и моята приятелка),но пък и няма да хукнем още утре до Ритуалния дом само за да се подпишем.Ние сме такива,че искаме нещата да си ги направим "така както трябва".Та затова тука пускам разни постове и търся информация,за да не губим излишно време.
drel

Мнение от drel »

RobinHood написа:Хахахах! Оценявам чувството ти за хумор,но не че няма да се оженим(аз и моята приятелка),но пък и няма да хукнем още утре до Ритуалния дом само за да се подпишем.Ние сме такива,че искаме нещата да си ги направим "така както трябва".Та затова тука пускам разни постове и търся информация,за да не губим излишно време.
Nie su6to sme mnogo otgovorni,no i vnimavame za6toto vsi4ko triabva da se obmisli mnogo vnimatelno,vse pak ne sa malko parite,vie kum koia 4ast na kanada tse se orientirali ???Imate li info.za purvite dokumenti,na printer li se vadiat!Tezi,koito triabva da se izpra6tat do Viena?
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Еми,ние сме се ориентирали към Квебек.За документите още събирам информация за да не изпуснем нещо.Засега на дневен ред е прословутото доказване на съвместно съжителство.Като го оправим тоя документ,ще продължиме и с другите нататък.
drel

Мнение от drel »

RobinHood написа:Еми,ние сме се ориентирали към Квебек.За документите още събирам информация за да не изпуснем нещо.Засега на дневен ред е прословутото доказване на съвместно съжителство.Като го оправим тоя документ,ще продължиме и с другите нататък.
Nie utre 6te hodim do ob6tinata v gabrovo da vidim dali moiata priatelka moje da se prehvurli da jivee udoma-za da sme s edna adresna registracia i da vidim kolko struva!
Za ob6ta smetka stava v Biohim bank-tva razbrah!
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Nie utre 6te hodim do ob6tinata v gabrovo da vidim dali moiata priatelka moje da se prehvurli da jivee udoma-za da sme s edna adresna registracia i da vidim kolko struva!
Няма смисъл да си давате парите и да хабите нерви. Пак ще трябва да се жените накрая! :)
comptable

Мнение от comptable »

Гече, аз не знам какво да кажа, защото знам , че сроковете понякога са от 2 , та до 6-7 месеца. От другаде ми казват около 30 дена, а мойто е...: в края на януари пратих документите за мен , съпругата и детето, като си проследих пратката по DHL / след няма и 3 седмици сигурно, получихме писмо с потвърждение, че са получили и докс и паричния превод/ бях им пратил суифта/ , както и че при одобрение ще получим покана за интервюто през първата половина на 2006/ около 17.03 получих следващото - до 30 дни от получаването му да изпратя допълнителни докс за работата ми , тъй като имам собствена фирма и т.н. - това с цел да продължат процедурата ми по-нататък. Изпратих им ги на 23.03 - на 27 бяха на място. И оттогава насам търкам ключа на пощенската кутия и плямпам на жена ми глупости на френски - тя го е учила в училище, а пък аз втори месец заспивам на масата с бумагите! :?
ge4e

Мнение от ge4e »

Мога да се похваля, че и на мен в сряда ми пристигна отговора от Виена.Стандартното писмо с подпис отдолу и изречение в което пише, че ще ни поканят на интервю втората половина на 2006 г.Сега ще падне голямото чакане цяло лято за точната дата за интервю.
Заключено