Да така е сметката е точна.Проблемът е ,че уравнението е с две неизвестни.Първото неизвестно е дали тези 30 са 30 или 40 и по вече.Втората -какъв е данъка,щото чувам за разни данъчни облегчения и в случая данъчния калкулатор не ми върши работа.
За да предприема тази стъпка трябва да реша по горното уравнение ,за да не се окаже ,че сменям кон за кокошка .А отговорът според мен се крие в правилната информация която трябва да открия и каче ли юли месец ще ми се отвори една екскурзия до там както ми Препоръча Илиана.Тя най чистата вода се пие от извора ,но аз отворих тази тема все пак за да направя едно първоначално прочване .
Работата наистина е деликатна,като шоф. на лонг дистънс мога да правя 4-5000 на месец като работя с моята корпорация ,от там да смъквам макс 500 кинта данък и ако се окаже ,че мога да разчитам на същите пари в Алберта няма смисъл да предприемам това действие,още по вече,че и в двата случая съм в джаза и за кой знае какъв приятен живот не може да се говори.
Но,ако наистина там мога да прибавя към тази цифра с 2-3000 плюс след данъците бройте ме ковбоец.