има ли университетски преподаватели?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Alpha Teta-Ne se zaiazdam...edin pat iskash da piesh kafe i si tarsish kompania, vtori pat darzish na anonimnost...niama logika...neshto ne se varzva cialata tvoia istoria.
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
Veliko

Мнение от Veliko »

Абе, щом търси компания за лаф моабет а не търси за научни дискусии тежко и горко на Мак Гил. Май ще разбием и тукашната образователна систем. Амин
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
alpha theta

Мнение от alpha theta »

Veliko, извинявай, ама изказването ти е доста тъпо. В моята катедра всички ги познавам и българи няма. Може ли да ми кажеш как стават научни дискусии да речем между химик и историк? Да беше помислил малко преди да пишеш, а?

M.Sc., много си подозрителен. Но може би имаш основание-- всякакви патологични лъжци има, особено по форумите. Не си написвам катедрата защото това е като да си обявя адреса в публичното пространство-- някакси не ми се иска. Както и да е. Ако има някой от четящите, който да преподава в McGill, и иска да се запознаем, да ми пише на лични.
Последно промяна от alpha theta на Съб Мар 11, 2006 6:32 pm, променено общо 1 път.
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Ne az sam matematik...ne sam podozritelen...malko otklonenie, nau4na stepen Ph.D.....ta taka...
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
alpha theta

Мнение от alpha theta »

Oh, sqvsem se obqrna na chat taia tema i to s leko zaiadliv ton, taka che smiatam da prikliuchvam s otgovorite.

Sqs zdrave!
Заключено