ми как ще се оправиш със сроковете за присъствие ако не си взел паспорт?? И аз имам подобна идея за бизнес, но да видим...bateto написа:Ми що няма в анкетата до 2 години за да мога да отговоря и аз .
В същност за да съм точен,ще напусна Канада от след 1 год и 5 месеца до 2 год. и 5 месеца.зависи как ще ми се развият нещата по плана който следвам .Двата горни срока са добрия и лошия вариант.Засега се движа по график,но реалистично си давам сметка ,че може да ме хване и лошия вариант.
Но не възнамертявам да напускам Канада за винаги,в момента съм в процес на изграждане на така да се каже дребен бизнес който ще ме ангажира с присъствие в Канада 4-5 месеца макс в годината .Доходността на този бизнес взависимост кой от двата варианта избера дали да стоя тук още година и половина или две години и половина ще се изразява в 20к или 40к чисти пари заработени в рамките на 4,5 месечния ми престой.
През останалото време мисля да си въртя синджирчето в бг. докато вие тук продължавате да опъвате канатския каиш.
И моля без заяжданки,винаги съм заявявал и съм си държал на думата ,че тук съм за гурбета,а не заради мекия канатски климат.
Кой колко смята да остане в Канада?
- billybg
- Обратна връзка:
ре
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
- hankroum
- Обратна връзка:
Ми то по хубаво от Европата си няма. Ама и тук е добре. Можеше и да е по добре ако нямаше толкова много черни, жълти, индийци и най-вече латиноси гадни. А в европата поне ги няма в такива количества и за това е по хубаво там. Пък да не забравяме че е "люлката на цивилизацията".
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
коя част на Европа, и тук има доста европейски "рефюджита", премести се в по-богат квартал, по цял свят е такаhankroum написа:Ми то по хубаво от Европата си няма. Ама и тук е добре. Можеше и да е по добре ако нямаше толкова много черни, жълти, индийци и най-вече латиноси гадни. А в европата поне ги няма в такива количества и за това е по хубаво там. Пък да не забравяме че е "люлката на цивилизацията".
...мразя мастика без айрян...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
е, територията би трябвало поне да е там ама не се знае от каква паплач (различна от сегашната) ще е населена.Valdi написа:А как мислите, страшно ли е да си зададете въпроса, дали ще съществува след 20 или 30 години, например, територията България!?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- MrGeek
- Путлер Капут
Oooo, Батка. Значи си се преборил с невъзможните чиновници и си трайкаш, а? Кога ще черпиш? By the way, какво стана с ауспуха на Аудито?bateto написа:Курта,може и да си прав ,но поне засега само така си мислиш.
Били,аз със сроковете съм се преборил и канадски паспорт вече си имам,сега трябва да преборя само банката.

-
Sled pasporta i v BG
Koito ima dobra profesiya i nuh za biznes e dobre na vsyakade s izkluchenie na Canada tuk evreite ti skasvat D-TO ot bachkane dori i s sobstven biznes Za tova nie se pribirame da ostanat horata na social i vechnite uchenici koito giveyat v nerealni mechti USPEH
- rorcho
- Обратна връзка:
Re: Sled pasporta i v BG
Vse niakoi vi e vinoven. Nali sme mnogo umna nacia za6to da ne preborim ili po-skoro nadhitrim tezi evrei. :smokin: :coollook: :smokin: Kogato se varnete v BG - jivot i zdrave, koi li 6te vi e vinoven ako biznesa vi nevarvi, pak li evreite 6te sa vi vinovni ?plisanto написа:Koito ima dobra profesiya i nuh za biznes e dobre na vsyakade s izkluchenie na Canada tuk evreite ti skasvat D-TO ot bachkane dori i s sobstven biznes Za tova nie se pribirame da ostanat horata na social i vechnite uchenici koito giveyat v nerealni mechti USPEH

Ne moje vseki da pravi biznes za da jivee normalen jivot :nenam:
Be happy

- rorcho
- Обратна връзка:
Hi
Abe 4ove4e tuka horata misliat kak da oceliavat po niakakav nachin, ti si tragnal da si filosovstvash kakvo shtialo da predstavliava BG sled 20-30g - pove4eto ne im puka i si misliat kak da se mahat ot tuk - tova si e surovata istinaValdi написа:А как мислите, страшно ли е да си зададете въпроса, дали ще съществува след 20 или 30 години, например, територията България!?

Ne iskam da se zamisliam kakvo 6te predstavliava BG sled 20-30g tai kato ne mi se sanuvat ujasi :smhair1:

Be happy

Re: Sled pasporta i v BG
Ето 4овека ви дава пример,много правилно решение.Браво!!!!plisanto написа:Koito ima dobra profesiya i nuh za biznes e dobre na vsyakade s izkluchenie na Canada tuk evreite ti skasvat D-TO ot bachkane dori i s sobstven biznes Za tova nie se pribirame da ostanat horata na social i vechnite uchenici koito giveyat v nerealni mechti USPEH
Неговата грешка беше,когато е решил да идва тук,сега се поправя.
Разгледайте му постингите, ако ме беше питал,щях още на идване да му кажа за двупосо4ния билет.
Кой ми се сърдеше за съвета?
Да територията ще си остане, но с нови "хазяи" от Юга.А как мислите, страшно ли е да си зададете въпроса, дали ще съществува след 20 или 30 години, например, територията България!?
И се моля на Господ и Емиграцонните да ме измъкнат със семейството ми преди Голямото Преотдаване!
За емигриралите в Канада- Знаете ли междурасовата обстановка в България каква е в момента, бунтовете във Франция има кои да ги удържи... но тука... ?
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?