Стискай палците и на краката щото и аз можех да кажа същото ако преди няколко дена карайки си на много широка двупосочна улица не се врязах с 40-50 километра в час в един кретенюга, идващ в насрещното, който без да сигнализира и дори без да се замисли направи юнашки ляв завой и наби спирачки на пътя ми точно на 3-4 метра пред мен. Може би мислеше че ще мине пред мене, както не веднъж сме гледали по северноамериканските филми ама друг път. Добре че аз бях с колан, а пък мястото на смъртника в неговата кола беше празно. Отгоре на всичко тъпото парче ми вика ма ти що не спираш, не видя ли стопа. Огледах ситуацията и му викам ми да видях го ама три преки по-надолу. Къв ти стоп брате, тоя си беше за затвора.krimon написа:Абе къде ги виждате тези табарнаци бе хора ! Уверявам ви, че на ден правя поне 50 км. и не съм имала никакви проблеми в продължение на година и половина. Точно обратното. Да стискам палци да не срещам вашите съседи по кола. Хм.
Гледахте ли катастрофата на 40-ти
Един миг невнимание и ...
Стана тя каквато стана!!!
Кратък преглед на днешните бг вестници :
Това само за едно денонощие. Обърнете внимание в София колко произшествия за ЕДИН ден.
И пак да обобщя : бг мъже - най-добрите шофьори, бг жени шофьорки - мама-мия ! табарнаците - още по-зле !
http://incidents.actualno.com/news_42013.htmlЧетирима са загинали при 18 тежки катастрофи в страната през денонощието
Четирима души са загинали при 18 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщи пресцентърът на МВР. Ранени са 15 души, за живота на един от тях има опасност.
В София са станали 97 леки и седем тежки пътнотранспортни произшествия. Загинал е един човек, шестима са ранени.
Това само за едно денонощие. Обърнете внимание в София колко произшествия за ЕДИН ден.
http://cars.actualno.com/news_38136.htmlВ Софийски регион през 2005 г. са станали 3293 катастрофи
Тежките катастрофи са 235, при тях са загинали 62 души, а ранените са 300. Това се посочва в годишен анализ на сектор "КАТ - Пътна полиция", предоставен на БТА от РДВР-София.
В него се отбелязва, че през 2005 г. в сравнение с 2004 г. има минимално намаление на тежките катастрофи в Софийски регион - с 9. Най-тревожни са данните за община Елин Пелин, се посочва в анализа.
Там броят на тежките ПТП е увеличен с 11, броят на загиналите - с шестима, а на ранените - със 17. С най-подобрени показатели в региона са Костенец и Етрополе, а с най-малко катастрофи е Годеч, където за цялата година е станало едно пътно произшествие.
И пак да обобщя : бг мъже - най-добрите шофьори, бг жени шофьорки - мама-мия ! табарнаците - още по-зле !
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-
- Обратна връзка:
Predlogenie
Za6to ne si vqrvite v BG a stoite o6te tuk i stenete.
Ako niamate pari za bileti znam edna organizaciq deto gi dava bezplatno no se podpisva deklaraciq da ne se vrq6tate otnovo.
Ako niamate pari za bileti znam edna organizaciq deto gi dava bezplatno no se podpisva deklaraciq da ne se vrq6tate otnovo.
Извинявайте, ами ми звучи като виц хора, дошли от България, да се оплакват и да обобщават че тукашните шофьори са идиоти. То не че няма и такива, ама защо не се сетите откъде сте дошли и там как е било по пътищата... Някои май имат голяма нужда от опреснителни курсове. Аз през октомври се върнах от България, прекосих цялата страна в направлението изток-запад, та впечатленията ми са сравнително пресни.
-
- Обратна връзка:
Кой е казал, че не съм живяла последните 10 години в 7 страни :nenam:
Разбрах, че си професионалист
http://villemin.gerard.free.fr/CultureG ... htm#europe
Брой на убитите на милион коли 2004 - Европа :
Morts en 2004 - 5 217
Blessés en 2004 - 107 219
Amendes via les radars - 1 500 000
На който му е интересно, да погледне по-надолу в посочения сайт, там има сравнение между Франция и Германия, тук таме Великобритания и т.н. Изводът си остава обаче същия.
А ето ти тук и сравнение между по-големите европейски страни - по години и по загинали в катастрофи :
http://www.ladocumentationfrancaise.fr/ ... nnes.shtml
Разбрах, че си професионалист

http://villemin.gerard.free.fr/CultureG ... htm#europe
Брой на убитите на милион коли 2004 - Европа :
Morts en 2004 - 5 217
Blessés en 2004 - 107 219
Amendes via les radars - 1 500 000
На който му е интересно, да погледне по-надолу в посочения сайт, там има сравнение между Франция и Германия, тук таме Великобритания и т.н. Изводът си остава обаче същия.
А ето ти тук и сравнение между по-големите европейски страни - по години и по загинали в катастрофи :
http://www.ladocumentationfrancaise.fr/ ... nnes.shtml
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-
- Обратна връзка:
Виж какво, потребител, извади някоя статистика-стъкмистика, пък тогава говори ! Миналата година в провинция Квебек загиналите в ПТП са 600 човека. Прави си сам изводите. Канада е половин континент 

-
- Обратна връзка:
Ама, моля ти се, как ще си ме засегнал ! Я виж как хубаво си хуртуваме за загиналите по пътищата
Лек ден и на теб !

Re: Predlogenie
Сбъркал си темата мой човек.Stoni написа:Za6to ne si vqrvite v BG a stoite o6te tuk i stenete.

В Б-я имах собствена кола 3г. и никога не са ме удряли докато е била паркирана, тук за 3 месеца два пъти ми свалят боята. Факт.survivor написа:Извинявайте, ами ми звучи като виц хора, дошли от България, да се оплакват и да обобщават че тукашните шофьори са идиоти. То не че няма и такива, ама защо не се сетите откъде сте дошли и там как е било по пътищата... Някои май имат голяма нужда от опреснителни курсове. Аз през октомври се върнах от България, прекосих цялата страна в направлението изток-запад, та впечатленията ми са сравнително пресни.