Western union, kade?
znam, po6tenski zapis , no parite otivat po prednazna4enie kakto pismo s obiknovena po6ta.Za Bg 7-14 dni.S Money Gram sa tam su6tia den.fe_ya написа:Да Роси това го знам, но там се предлага и друг вид превод на пари, който вероятно е по-бавен но и значително по-евтинНещо като пощенски запис. Бях дала цифрите за него преди време в същата тази тема.
Пощите са агент на MoneyGram. Това, което описва fe_ya е money order, което е услуга на самата поща. Цените действително са такива, с малката особеност, че има списък от страни, до които не може да се пращат пари по този начин. България е в списъка, или поне беше преди две-три години.Rosi написа:Money Gram se predlaga to4no ot Canadskite po6ti.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- hullboy
- Изгонен от форума
Ot Izvora
Zdraveite
Ako iskate barzina moja savet e Western Union, na tjah sam im agent tuk v Canada i s tova si vadja hljaba, parite sa tam za 10 min. i moze da se tegljat ot vseki agent v BG, ot vseki grad kadeto ima takav.
Parite moze da badat prateni kato :
BG Leva, USD, Euro,
Za namirane na nai blizkia agent v Canada zvanete na 1 800 235 0000 kzavate si postal code kadeto ste i vi kazvat kade e nai blizkia agent. Tsenite pri vsichki agenti v Canada sa ednakvi, njama znachenie ot kade gi prastate.
Tsenata zavisi ot sumata kojato prastate, ima tablitsa, s razlichni niva.
Za goljmi sumi nad 5000 CAD Western. Union sa skapi, zvannete ima drugi po dobri nachini
Za poveche info za Western Union
www.ofce.ca
Robert
Ako iskate barzina moja savet e Western Union, na tjah sam im agent tuk v Canada i s tova si vadja hljaba, parite sa tam za 10 min. i moze da se tegljat ot vseki agent v BG, ot vseki grad kadeto ima takav.
Parite moze da badat prateni kato :
BG Leva, USD, Euro,
Za namirane na nai blizkia agent v Canada zvanete na 1 800 235 0000 kzavate si postal code kadeto ste i vi kazvat kade e nai blizkia agent. Tsenite pri vsichki agenti v Canada sa ednakvi, njama znachenie ot kade gi prastate.
Tsenata zavisi ot sumata kojato prastate, ima tablitsa, s razlichni niva.
Za goljmi sumi nad 5000 CAD Western. Union sa skapi, zvannete ima drugi po dobri nachini
Za poveche info za Western Union
www.ofce.ca
Robert