На мен тук проблемът ми е че има толкова много видове лекарства, че докато избера мога да загубя часове. И все някакви я за суха кашлица, я за не знам си каква, абе аз откъде да знам суха ли е, мокра ли е. Или пък имаше едно Тиленол грип и Тиленол настинка. Абе аз откъде да знам дали ми е грип или настинка, да не съм си правила микробиологично изследване

Сега наистина човек може да се консултира с фармацевта и аз съм го правила. Само за едно нещо ме е яд че не мога да го намеря тук - капчиците коларгол, които се правят. Не съм питала, ама се съмнявам че тук някой ще ми ги прави. И е добре човек да си вземе капки за уши, защото тук ми казаха че имало само с рецепта, а за това трябва да се ходи на лекар. Освен това от България си взех едни капки с пчелен клей, които тук нито знам дали ги има, нито къде ги има, ама по принцип не очаквам да ги има.
Иначе за количествата не се притеснявайте - майка ми няколко пъти си е пренасяла лекарства за една година, а тя пие доста такива, и дори когато са й ги виждали, нищо не са й казвали.