Tuk karame snejni sarfoveKolioBalkanski написа:я кажете вие сега, карате ли сърф в 'кувър или трябва да ходите до Тофино?

Тая извадка никак не е представителна ша знайшtodor++ написа:Нема се пуашите от змиите и другата подобна твар в Австралия. Имам съученик там от близо 6 години и е оцелял. Така, че който иска да иде до там!![]()
![]()
Moje i da ne e mogla da nameri, a da moje realno. Prosto ne e tarsila dostata4no i kadeto triabwa, no 4ak takiwa "awtomati4ni" ili krajni izwodi ...VanBC написа:Това, че не си намерила никъде където да пише "може", автоматчино означава, че "не може"!...BabaPena написа: ... nishto ne namerih po vaprosa - nito 'moje', nito 'ne moje'...
I az taka si mislia...ama tia e Sofianka ot SHOPSKI proizhodBabaPena написа:VanBC написа: Това, че не си намерила никъде където да пише "може", автоматчино означава, че "не може"!
Сигурно имаш в предвид това:VanBC написа:Аз също със се интересувал от австралийската система за приемане на имигранти (все още от време на време и хвърлям по едно око за да проверя дали има промени) и никъде не съм срещал информация, че да си канадски PR ти дава някакво предимство. Всъщност, в момента, факта че знаеш български ти дава допълнително 5 точки, т.е. бих казал, че за българи които знаят добре английски (т.е. могат да вземат максимума от 20 точки а език), при равни други условия (образование, стаж и т.н.) е по-лесно да станат австралийски PR отколкото за канадците!
Е-е, ти пък не им се връзвай толкова на анимал планет, на тях това им е работата - да събират зрителиanxeli написа: ... Аз нали гледам анимал планет > То не бяха смертелни змии и гущери, то не бяха риби, да не говорим за паяците, дето даже и по градовете се срещат, умирането е за предпочитане след това което видях като поражения дето могат да ти докарат... Там отивам само ако ме заточат, това си е каторга ...
Ако кандския PR ти дава някакво предимство при кандидастване за австралийски PR, официалният сайт за имиграция в Австралия е мястото където със сигурност това ще е споменато. Въпросният сайт е крайно понятие (както казват математицитеMark написа: Moje i da ne e mogla da nameri, a da moje realno. Prosto ne e tarsila dostata4no i kadeto triabwa, no 4ak takiwa "awtomati4ni" ili krajni izwodi ...![]()
![]()
![]()
Да, точно за този критерий става въпрос. Според това което си цитирал, ако дипломата която имаш от български университет е еквивалентна на съответната австралийска диплома, трябва да ти признаят и българския език. За повечето професии, процеса на кандидастване за имиграция в Австралия включва задължителна оценка (evaluation) на университетската диплома, така че най-вероятно с една оценка ще можеш да гръмнеш и двата заекаIgor написа:Сигурно имаш в предвид това:
Bonus points: Fluency in one of Australia’s community languages (other than English)
The language must be on the list of community languages below. You must have professional level language skills (written or oral) as evidenced by a qualification (of equivalent standard to an Australian degree) gained from a university where instruction was in one of the listed languages or by accreditation with the National Accreditation Authority for Translators and Interpreters (NAATI) at the professional level (Translator/Interpreter Level). NAATI can provide tests in a wide range of languages both within Australia and at many overseas locations. For further information please refer to the NAATI website www.naati.com.au
Смяташ ли че само въз основа на българска диплома от ВУЗ ще ти добавят тези 5 точки?
Ако пък се налага да се взима акредитация от NAATI излиза доста сложно и скъпо.
Ne sam saFsem naiasno Doc...prekarah samo edna obedna pochivka da im rovia iz site-a. No mi pravi vpechatlenie che tarsiat SPETSIALNO meditsi pod darvo i kamak, koeto me navejda na misalta che edva li shte gi darjat 5 godini na studenskata skameika posle...Doktora написа:Стига да става!
Нямаме достоверна информация за възможностите.
ВанВС пише,че е невъзможно.
Какво мислиш Баба Пено?
Док........
Благодаря ВанВС за информацията!VanBC написа:За Док май е по-добре да прегледа тези линкове:
http://www.immi.gov.au/doctors/visa-options.htm
http://www.immi.gov.au/doctors/index.htm