Dowolni li ste ot Dani K ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

qbq написа:Освен, че сайтът му (на ДВК) не става за нищо, всяка негова реплика намирам за много интересна и когато замина, ще се свържа с него, за да работим заедно.
:D Даник - няма да ти е лесно вижда се....! Абе Даник - кой ти ги писа тези ДотНет/АСПХ форми? :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Mark написа:
BiskVitkA написа:Кой е той Изображение
Eto malko info, kopirana 1/1 of sajta :

We offer...

Наглост ! Пореден данъчен сезон и ДаниК пак е на мода в бгканада !
Марк, тази година се бориш за безплатна данъчна декларация ли :twisted:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Zahova

Мнение от Zahova »

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ!!!

ИМАЙКИ ПРЕДВИД РЕКЛАМНИЯ ХАРАКТЕР НА ПИСАНИЯТА,МЯСТОТО НА ТАЗИ РЕКЛАМА Е ВЪВ ФОРУМ ГОЛЕМИ РЕКЛАМИ,АМА ТЪЙ КАТО НИЕ НЯМАМЕ ТАКЪВ.А В МАЛКИ ОБЯВИ ОЧЕВИДНО Й Е ТЯСНО.

<АЗ СЪМ ДОВОЛЕН,А ВИЕ>ТАМ Е МЯСТОТО.
ПОПРАВЕТЕ МЕ, АКО ГРЕША!!!

ИЛИ МОЖЕ БИ ТАМ РЕКЛАМАТА НЯМА ДА БЪДЕ ВИДЯНА ОТ МНОГО ХОРА???

Нищо лично, въпрос на принципи...Даже не познавам лицето ,чиито услуги се рекламират.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

човек каквото и да направи все ще има такива дето критикуват.

аз ИЗВЪН ФИНАНСИТЕ си имам позиция, на която държа и никога не съм я крил.
Преди когато опявах учете език бях анатемосан, дойдохте тук и видяхте, нали?
Може да съм рязък, но това съм аз! Много хора ме харесват има и които не.
Няма да се държа другояче, само и само да се харесам - не съм такъв!

Колкото до данъците, финансите и ипотеките - ами това ми е професията, това съм учил и работил целия ми живот и мисля (и не само аз), че съм от полза.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zahova

Мнение от Zahova »

Призиви за изучаване на говоримите езици на Канада преди идването тук,нямат нищо общо с третирания въпрос.А той е: защо се прави реклама на вид дейност ?
Правия я човек, който винаги реагира срещу други реклами във форума.

Нека нямаме два аршина за мерене на своята и"чуждата"реклама!
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Zahova написа:Призиви за изучаване на говоримите езици на Канада преди идването тук,нямат нищо общо с третирания въпрос.А той е: защо се прави реклама на вид дейност ?
Правия я човек, който винаги реагира срещу други реклами във форума.

Нека нямаме два аршина за мерене на своята и"чуждата"реклама!
аз не съм го започвал!
Марк го знаят повечето хора тук, както и мен.
НЕ СМЕ ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Zahova написа:МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ!!!
Аз пък викам, ако ще се намесват, първо да разкарат спама на оня с такситата до Букурещ. Наакал е целия форум, но срещу него никой не роптае. Интересно защо все бгмонтреал ви дразни, а на истинските спамъри не обръщате внимание!

И накрая - спри да крещиш! Никой тук не е длъжен да търпи хистерични неврастенични лелки!
Zahova

Мнение от Zahova »

"Хистеричната,неврастерична лелка",която сигурно е и много тъпа , не знае смисъла на втория епитет дето си й приложил .Тя е изказала мнението си относно рекламата на фирмата цитирам те "осрала"форума.

Явно докато твориш неологизми не ти е останало време да се подготвиш, та се изказа неподготвен.

Хайде прощававам ти, бягам да си пия успокоителните и да спря да крещя /за първи път го правих,ама,види се и други са нервнички в тоя форум,та се дразнят/.Шттттт, тихо, молим....

После отивам на психотерапевт.

Остани си със здраве ,дете младо, невинно...
Zahova

Мнение от Zahova »

Сори, ох, години, години, объркала съм се.
Тя младостта е изтънчена, как ще употреби думата "осрала", оакала е форума...
И да цитирав не ставам вече,леля...
От годините ще да е, лелиното, да прощааш значи !
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Марк, мерси, нищо, че не разбирам енглиш :wink: долу горе разбрах :oops:

Извинявам се, че попитах и темата се превърна в кавга Изображение
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Nadia&Petar
Обратна връзка:

Мнение от Nadia&Petar »

Daniel napravi edna mnogo dobre organizirana ekskurzia do Ottawa, mnogo sam dovolna..., za koeto oste vednaj go pozdraviavam!
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Reklama

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Biskvitka ti mai ste predizvikas Mark da pusne objasnenjata na BG i Frenski ezik.

Sega ste bades izjadena kato edna bskvitka i obvinena che si v kombina s Mark.

Edinia pita, a drugia lubezno objasnjava dori na njakolko ezika.

To se vidja che njama jasna politika vav foruma za reklamite,
Moderatorite nisto ne kazvat, i zatova e taka.

Kakto i da e.
Iskam samo da otbeleza koeto njama nisto obsto s Daniel e che ako ste hodite na danachen spetsialist s angliiski ili frenski ( da kazem pri drug izvan foruma a ne pri Daniel ) ochkvaite da ne razberete mnogo nesta.
Upotrebjavat se mnogo spetsifichni termini koito i da si roden tuk moze da ne znaes kakvo oznachavat.
Dori i da gi prevedete v kasti ( ako vobste gi zapomnite ) moze pak da ne razberete zastoto te ste badat prevedeni na BG finansov ezik ( pak termini na BG ezik ) koito pak moze da ne znaete kakvo tochno oznachavat .
Tova vi go kazvam ot lichen opit. Dokato bjah student sam prevezdal s rechnik razni termini i pak ne e jasno ako ne znaes kakvo oznachava na BG ezik termina.

S drugi dumi kazvam che ne e loso da ima finansovi savetnitsi koito da rabotjat s BG ezik no da objasnhjavat na po prost ezik.
Dali ste e Daniel ili drug njma znachenie, vaznoto e da razberete tova koeto vi savetvat tam.

Poznavam mnogo hora hodili pri finansovi spetsialisti v Ottawa s frenski ili angliiski za da doidat da me pitat posle kakvo e iskal da kzae ekspeta che ne bili razbrali.

Tova che sam finansist ne znachi che sam bil tam na srestata i znam kakvo tochno e iskal da kaze eksperta.

Pozdravi

Hullboy :D
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

BiskVitkA написа:Може и налудничаво да звучи, но за пръв път чувам за него...а не съм малко време тук - чудно :?:
:? Брех, един необлъчен от месмеризма на бат Даник. :mrgreen:
BiskVitkA

Re: Reklama

Мнение от BiskVitkA »

hullboy написа:Zdraveite

Sega ste bades izjadena kato edna bskvitka i obvinena che si v kombina s Mark.
Hullboy :D
Нека... сладка, хрупкава, сочна..опс грешка и кръгличка съм :D

Няма нищо общо с Марк :idea:

...и НЕ искам да ми се обяснява, ще попитам мъжОто ако ми потрябва повече инфо :wink: довечерка в кревата :oops:
Хайде лек уикендИзображение
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

В началото на пребиваването ни в Монреал написахме лично съобщение на въпросния господин. Изобщо не ни бяха ясни някои финансови аспекти ... няма да се заяждам и да раздувам кореспонденцията ни - само ще кажа, че така "отреагира" че кракът ми никога няма да стъпи при него. Имаше реплика как случаят е доста сложен и трябва специалист. :twisted: Бг -монреале - не те знам какъв специалист си ( така ще си умра непросветена) обаче изпусна доста парички от цялата работа ( не само от нас, а и от хора около нас - мога да бъда ужасно убедителна). Искахме да си имаме консултант и ти поставихме един ( както се оказа в последствие) съвсем несложен въпрос. По-късно си го решихме сами - значи чак за много важен специалист не е бил. :evil: :roll: :roll:
Заключено