не е вратлето, а черепа се мери.Sneji написа: Първо ви гледат на видеозон – мери се нещо на вратлето на плода, като в зависимост от дебелината бременните се разделят на две групи – група с нисък риск от синдром на Даун и група с повишен риск от синдром на Даун.
не може да се причини пневмония, това е по-скоро ако има някакво инфекциозно заболяване, като трипер примерно, то тогава може да се стигне до поражение на очите и други органи при самото раждане.Sneji написа:34-та седмица – изследване на влагалищен секрет за наличие на бактерия, причиняваща плевмония на бебето при раждането.
е туй е голям майтап- интересно ми е някоя неука циганка и те я питат с каква упойка иска да раждаSneji написа:Трябва да напишете и предпочитанията си за настоящото раждане – с упойка (+ каква точно упойка предпочитате) или без

знаех си че тука генофонда е сбъркан, това е резултатът от кръвосмешенията едно времеSneji написа: 1. Знаете ли, че доста голям % от бебетата в Канада се раждат глухи? Ето ви една брошура, за да прочетете повече.

знаех си аз че за пари какви ли не глупости ще измислят,ха хаSneji написа: 1. Prenatal classes – 6 пъти по 2 часа – разяснения за бременността, раждането и гледане на новородено бебе, 2 часа обучение ”как да кърмим” + обиколка на родилното отделение. Цена – 145$

Sneji написа:Столче за кола
В Онтарио, без столче за кола, бебетата не се изписват от болницата.

абе тия и сюнетчия на щат ли имат ? съмнява ме че ако са мюсюлмани ще дадат на някой ''непрофесионалист'' да им го обрежеSneji написа:; ако родите момче – дали да го обрежат.

п.с. все пак в интерес на истината тук се правят доста повече иследвания от в БГ, което е само в плюс.