aide sega sravnete Canada s Bulgaria !!
Krimone
Tya PARTIYATA znae che osthe ne si si izuchil TEZISITE i osthe malko sthe te pochaka drugaryu!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
България и Канада нямат нужда от сравнения.
Ако се опитваш да правиш такива, значи не си сигурен в избора си.
Пък и не върви да ги сравняваш - все едно да сравняваш шопска салата със сладоледена торта...
Ако се опитваш да правиш такива, значи не си сигурен в избора си.
Пък и не върви да ги сравняваш - все едно да сравняваш шопска салата със сладоледена торта...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- mirkaa
- Обратна връзка:
такива като мухата винаги ми е било изключително забавно и интересно да ги видя/чуя след година-две-три имиграция.... 
но те обикновено така се спотаяват, че ни дума ни стон от тях повече....
та муха, не забравяй да ни пишеш пак така и след като отидеш в Канада, би било много интересно! само ако знаеш там колко неща ще те дразнят, и то много повече от тук, чак мъчно ми става..

но те обикновено така се спотаяват, че ни дума ни стон от тях повече....
та муха, не забравяй да ни пишеш пак така и след като отидеш в Канада, би било много интересно! само ако знаеш там колко неща ще те дразнят, и то много повече от тук, чак мъчно ми става..

third generation immigrant 

mirkaa tebe koe te drazni?:)
moje ,moje kato emigrant na vseki my e tejko v nachaloto a i sled kato sam tam sled 2 ili 3 godini izobshto niama da si gybia vremeto po tia forymi ,smiatam da si gledam rabotata i semeistvoto
moje ,moje kato emigrant na vseki my e tejko v nachaloto a i sled kato sam tam sled 2 ili 3 godini izobshto niama da si gybia vremeto po tia forymi ,smiatam da si gledam rabotata i semeistvoto
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
ama sega , 6tot ne si o6te migrant, osra foruma s vaprosi, kade da ide6, koi da ti nosi boh4ite, da te posre6tne, nastani, rabota, kola, v koi grad, ortalaka opi6tia.
posle estestveno, nema da si gubi6 vremeto, rabota i semeistvo.
dobre, 4e si takav, prostodu6en t""""ar, zatui ima da 4aka6 nekoi na aeroporta da ti nosi disagite, ama nema.
posle estestveno, nema da si gubi6 vremeto, rabota i semeistvo.
dobre, 4e si takav, prostodu6en t""""ar, zatui ima da 4aka6 nekoi na aeroporta da ti nosi disagite, ama nema.
- hankroum
- Обратна връзка:
Омръзна ми, МУХА, само едно и също да пишеш в този форум и да се повтаряш. Не се притеснявай - тук в Канада има пак турци има и обаче от онези черни турци които говорят много по добре от теб и от местните френски и ще ти бъдат началници. И ако си расист незнам как ще е караш тук. Още щом стъпнеш на този континент ти си на 9то място по права.
1-децата
2-жените
3-меките китки
4-негри
5-латиноси
6-араби и
7-кучета и котки и домашни любимци
8-друго каквото се сетиш
9-белият мъж - честито- не се шегувам когото искаш попитай.
Ако можеш да го превъзмогнеш заповядай тук. Не е лесно.
и стига си писал тази тема защото всеки си има собствени очи вижда нещата по различен начен. С повтаряне колко е зле в България нямя да превъзмогнеш носталгията към родината.
1-децата
2-жените
3-меките китки
4-негри
5-латиноси
6-араби и
8-друго каквото се сетиш
Ако можеш да го превъзмогнеш заповядай тук. Не е лесно.
и стига си писал тази тема защото всеки си има собствени очи вижда нещата по различен начен. С повтаряне колко е зле в България нямя да превъзмогнеш носталгията към родината.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
-
- Обратна връзка:
Mai kazah istinata a ?:)
Niakoi hora si gybiat vremeto tyka
)
Sorry che ne mogat da se realizirat v jivota
az vina za tova niamam ,
Istinata boli
i ne mi dreme kakvo si mislite ,foryma e za vseki da si dava mnenieto
inache niama da e forym ok ?
Niakoi hora si gybiat vremeto tyka

Sorry che ne mogat da se realizirat v jivota
az vina za tova niamam ,
Istinata boli
i ne mi dreme kakvo si mislite ,foryma e za vseki da si dava mnenieto
inache niama da e forym ok ?
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Az nikoi ne iskam da obidia
prosto taka sediat neshtata ,i az moje da sam taka ne go otricham no ne moga da si pozvolia da darja moral ili smetka na vsichki tyka ,kakto niakoi hora go praviat
prosto taka sediat neshtata ,i az moje da sam taka ne go otricham no ne moga da si pozvolia da darja moral ili smetka na vsichki tyka ,kakto niakoi hora go praviat
hankroum написа:. Още щом стъпнеш на този континент ти си на 9то място по права.
1-децата
2-жените
3-меките китки
4-негри
5-латиноси
6-араби и
8-друго каквото се сетиш

деца трудно ще станем отново, жени също , но виж меки китки винаги може