Kanadsko grajdanstvo???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Т.е. трябва заедно цялото семейство да подадете документи, така ли?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

IvHaydu написа:Т.е. трябва заедно цялото семейство да подадете документи, така ли?
Да.

:beer:
Obey gravity ... It's the law!
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Imaiki predvid che formuliara e dosta kratyk, niakoi znae li v kakvo se systoi tova prouchvane?
Stranno, che e ciala godina, kato se ima predvid, che vsichko im e deto se kazva na edin click away.
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

bateto написа:Бисквитке не само БиМ се изнесоха към България като взеха паспортите ... :D
Познаваш ли ме бате :wink: :beer:

Клариса, мисля, че проучването е формално, но нека кажат тези, които знаят... все пак и аз не виждам защо толкова дълго време ги задържат :?: но някой беше ми казал, че искали процедурата да я направят като в САЩ - 4 от 5...но това са само слухове :lol:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Pincher

Мнение от Pincher »

procedurata se zabavia zashtoto broiat na molbite e poveche a i te proveriavat da ne si prestapnik i agent pod prikritie. :P :beer: :beer: :beer:
Заключено