На питането ми"К'во ста'а"..........
Аз като му казах на Галин че визите за тази година свършиха, той не вярва....................................Сега сериозно, това са стандартни отговори, не се впрегайте много. На мен ми отговориха, че срока за връщане на паспортите е 15 работни дни, а ми ги върнаха за една седмица. Така че спокойно.
pismo za pasporti
Ние получихме писмото за паспортите току-що - 07 октомври.
Медицински - 26 август, ОК - 08 септември.
Не сме си плащали визите (ако това има значение). С момиче на 8 години сме. Предполагам че са ни пратили писмото по-скоро, за да успеем да запишем детето на училище. Доколкото разбрах имало 2 записвания - септември и декември-януари
Медицински - 26 август, ОК - 08 септември.
Не сме си плащали визите (ако това има значение). С момиче на 8 години сме. Предполагам че са ни пратили писмото по-скоро, за да успеем да запишем детето на училище. Доколкото разбрах имало 2 записвания - септември и декември-януари
Мисля, че не трябва да се притеснявате. Предполагам, че повечето ще получат визите си в срок. Доколкото знам обикновено покани за визи се получават в рамките на 2 месеца след одобряване на медицинските. Ние в БГ нали все сме свикнали да ни лъжат и да живеем в непрекъснато притеснение, нормално е и сега да се притесняваме... Така че чакайте поканите спокойно и наблягайте на езика, че той е най-важната инвестиция за една успешна емиграция. 

Brawo Rumen!!!
Haide smelo napred s pasportite:):)

Haide smelo napred s pasportite:):)

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Току-що получих следния отговор от Букурещ:
Dear Madam,
Thank you for your message. We estimate that you should receive the passport letter in maximum 3 months from the date of this message.
Thank you for your understanding.
За статистиката - медицински с дъщеря ми направихме на 24 август, ОК от Букурещ имаме на 8 септември. В мейла до Б. споменах, че дъщеря ми е ученичка и че ще е добре да заминем максимално бързо заради училището й. Дали пък не ги ядосах?
Dear Madam,
Thank you for your message. We estimate that you should receive the passport letter in maximum 3 months from the date of this message.
Thank you for your understanding.
За статистиката - медицински с дъщеря ми направихме на 24 август, ОК от Букурещ имаме на 8 септември. В мейла до Б. споменах, че дъщеря ми е ученичка и че ще е добре да заминем максимално бързо заради училището й. Дали пък не ги ядосах?
- Дякон Игнатий
- exquisitus
eto moito pismo ot dnes:
Dear Sir,
You should receive the invitation in maximum 1 month.
Regards,
Dear Sir,
You should receive the invitation in maximum 1 month.
Regards,
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo