Баркодовете получихме 45 дни след като си изпратихме документите в Букурещ, а медицинските формуляри - точно 3 месеца и 2 дни след подаването на документите.
Бързам да се похваля и аз. Тази сутрин получихме писмото с дългоочакваните баркодове. Вторите документи ги изпратихме на 02.08.05год. Сега остава да получим медицинските. Пожелавам на всички успех , независимо до какъв етап са достигнали.
искам само да добавя и другите дати откакто сме започнали процедурата .
първи документи- 20.01.05
дата за интервю - 13.07.05- слава Богу - успешно
втори документи - 02.08.05
получени баркодове - 26.09.05
надявам се много скоро и медицински
не се притеснявай neli78. Скоро ще ги получиш . Пощенската кутия в ред ли е, защото нашта входна врата се заключва , а кутиятя естествено е от вътрешната страна . Писмото го намерихме пъхнато под входната врата, а не вътре в кутията. Добре , че е попаднало в добри ръце , та ми го донесоха.
Valem ние бяхме от 10 ч. Успех и на вас
neli78 не се притеснявайте но защо не им пратите едно мейлче
все пак са получили вашите документи месец преди нашите
Някой беше казал че направо медицински е получил може и вие да сте така
И нашите баркодове пристигнаха вчера!!!!
Ура!!!!!!!!!!!Аре напред към медицинските!!!!
Абе вече му се вижда края на моето запомнящо се пребиваване в държавата наречена България!!!
pisah im e-mail na 24.08 -otgovoriha sastia den 4e do mesec ste imam confirmation letter +barkodove-1 mesec mina-oshte nishto-no ste po4akam -dano da doidat-ne znam dali ima zna4enia no az platih samo taksata ot 475 dolara-a tazi za vizata ne:(((
I nie poluchixme barkodovete nai setne!!!!!!! :partytime: :partysmiley: :beer2:
i v paris sashto rabotili
Dano da prestigat i instrukziite skoro.
Pozdravlenia na vsichki koito sa poluchili i skoro i na drugite podobna radost!!!
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."