верно ли в Ванкувър валяло всекси ден?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
trakatrak

Мнение от trakatrak »

Doktora написа:Вятъра ще ти отнесе китайския чадър!
Четири бъка струва и са боклуци!
Я по-добре си купи седан да ти е мирна главата и не се опитвай да се правиш на шибан китайски гъзар каращ шибано кабрио!
Да ги е** В жълтурковците!
Док..........
там има много китайци нали ?

колко е горе-долу минималната заплата за не квалифицирана работа в Ванковър
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

trakatrak написа:
Я по-добре си купи седан да ти е мирна главата и не се опитвай да се правиш на шибан китайски гъзар каращ шибано кабрио!
Док..........

И китайци,и корейци,и виетнамци!
Още не съм се научил да ги различавам щото си мязат като котките!
По-старите вече имат тоя нолидж.
За мин.заплата:
Смятай сам щото съм зле със сметките.Осем долара на час.Махаш 20% такси и каквото остане........
Док.............
TROUBLEMAKER
trakatrak

Мнение от trakatrak »

но с 1 заплата се кара спакайно нали?

тия малките жълтите са супер ве поне място не заемат,ако Ванкувър беше пълен с турци с големите гъзове нямаше да можете да се размините там :shock:

колко жители има там горедолу минават ли 2 000 000?
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

trakatrak написа: там има много китайци нали ?

За турци не знам, но иранци (наричащи се "персийци") колкото искаш. :lol:
trakatrak

Мнение от trakatrak »

MrGeek написа:
trakatrak написа: там има много китайци нали ?

За турци не знам, но иранци (наричащи се "персийци") колкото искаш. :lol:
супер, сякви има викаш!

айди да ми идват ведицинските и да стягам куфарите и за Ванкувър :D :D

има ли си в някое кише на града българска махаличка :roll:

или па сме пръснати насякъде?
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

trakatrak написа: ... или па сме пръснати насякъде?
На всеки километър сме! 8)
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

trakatrak написа:но с 1 заплата се кара спакайно нали?

тия малките жълтите са супер ве поне място не заемат,ако Ванкувър беше пълен с турци с големите гъзове нямаше да можете да се размините там :shock:

колко жители има там горедолу минават ли 2 000 000?
Това be ми заприлича на изказа на един друг съфорумник,който също много се интересуваше от Ван със ник Кинта! :shock:
Спирам с инфото!
Ще стане скоро дейнджъръс!
Док...............
TROUBLEMAKER
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Мани,мани!
Скъса се да вали в последно време!
И чадърите вече не помагат в тоя дъжд.Единствено автомобила върши работа/който го има разбира се/.
Абе Док къде го видя тоя дъжд бе майно то вие на съседната улица може и повече да ви вали ама не вярвам ;) съмнява ме доста. Аз от 1 Юли съм тук и да ти кажа няколко дена прилваля и нищо специално но разправят че есента си е порой. Доки ти не си бил в Монреал да видиш валене през лятото как вали за какво става въпрос за две поредни лета в Мон са нагледах на валежи тук и веднъж нее валяло като в Монреал а пък ходи им разравяй и убеждавай. А за кабриотата тук всяка 5 кола е такава а в Монреал на ден две три да видя.
maryjoe

iaz

Мнение от maryjoe »

I az sam ot 1 July vav Van pak do sega ne se e s4upilo da vali! Abe, Trakatrak, nali uz za firma za priateli ot Kardzali se interesuvase, a pak sega medizinski si 4akal i kabrio vav Vancouver, nesto mai ne se vrazva
tochica

Мнение от tochica »

значи ако и в секси дните вали в Ванкувър , наистина съм много недоволна .
егати набутвацията в тоя Монреал - през лятото безплатна сауна по улиците , през зимата миглите ми замръзват.
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
bateto

Мнение от bateto »

Спомням си един случай от краткия ми престой във Ван.На едно кръстовише съзирам един мерцедес кабрио последен модел и в него двама жълтури качили няколко талпи по 3 метра парчето,беше ми много странно ,в бг. обикновенно в такива коли се возят по няколко гърли с 1,20м бедрото ,а тия си разкарваха дъски.
И друго за дъжд не знам но месец март 2002 като бях там беше паднал 5 см. сняг и температурите се бяха сринали до -5.Хазаинът каза ,че това са рекорди за последните 12 години,но най странно ми беше ,че при тези не чак толкова тежки зимни условия засипаха улиците с 5 см. сол и народа се беше покрил,я имаше 5 човека по улиците я не ,пълно мъртвило,за сметка на това по маловете гъмжеше от разхождащи се индокитайци излезли на социален живот.
А само няколко дни след този тежък природен катаклизъм се отзовах в Монтреал на 50 см. сняг и темп колебаещи се около -15 и бях много учуден как при тези метереологични условия улиците на града и не само в централната му част бяха толкова оживени,само около нашето метро имаше по вече хора отколкото във Ванкувер на националния празник.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

tochica написа:значи ако и в секси дните вали в Ванкувър , наистина съм много недоволна .
егати набутвацията в тоя Монреал - през лятото безплатна сауна по улиците , през зимата миглите ми замръзват.
Точице,идвай във Ванкувър!
Стига си се набутвала в Монреал.
Тук дъждовните дни стават или за секс или се играе бридж с поркане разбира се.
Много приятно тропат капките по покривите!
Док...........
TROUBLEMAKER
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Doktora написа:
trakatrak написа:
Док..........

За мин.заплата:
Смятай сам щото съм зле със сметките.Осем долара на час.Махаш 20% такси и каквото остане........
Док.............
Докторе,май френд,от известно време ми звучиш много песимистично :?: Беше толкова позитивно настроен,преди да дойдеш тук,(в БГ-то).Я се стегни,живота е песен,и е много лесен,само намери някой да ти даде тон(за песента :lol: )Не вярвам да е толкова зле във Ванкувър,това ми една от следващите спирки,ще ти се обадя,като тръга за натам,много искам да го разгледам този град,мисля,че има какво да се види.
trakatrak

Re: iaz

Мнение от trakatrak »

maryjoe написа:I az sam ot 1 July vav Van pak do sega ne se e s4upilo da vali! Abe, Trakatrak, nali uz za firma za priateli ot Kardzali se interesuvase, a pak sega medizinski si 4akal i kabrio vav Vancouver, nesto mai ne se vrazva
да! мойте документи ги подготви фирмааааа ! и за това търсех такава и за приятелите мииии ноооо сеее оказааааа ,чееее нямааааа :thumbsup:
trakatrak

Мнение от trakatrak »

goliama mechka написа:
Doktora написа:
trakatrak написа:
Док..........

За мин.заплата:
Док.............
Докторе,май френд,от известно време ми звучиш много песимистично :?: Беше толкова позитивно настроен,преди да дойдеш тук,(в БГ-то).Я се стегни,живота е песен,и е много лесен,само намери някой да ти даде тон(за песента :lol: )Не вярвам да е толкова зле във Ванкувър,това ми една от следващите спирки,ще ти се обадя,като тръга за натам,много искам да го разгледам този град,мисля,че има какво да се види.

как ще е зле в Ванкувър ве, от целия континет "северна америка "там било най яко :lol: :lol: :lol:
Заключено