--->>DATA ZA INTERVIU????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

ама госпожи и господа, спокойно моля ви се... :lol: :lol:
не бързате ли доста с това въпросче!? така като гледам, сме от един период всички, и все ми се струва, че поне до месец-два няма на кво да се надяваме.... е, дано да греша.
освен това, за кви потвърждения тук ми говорят някои хора!? господата от кебек ясно са посочили, че при одобрение на молбата за селекция ще насрочат интервю!! защото има и друг вариант :wink:

виж по-долу в подписа!
third generation immigrant :)
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Че сесия ще има ,това се знае.Аз мисля,че ще е ноември-декември като миналата година.
Така,че всеки момент би трябвало да се получават писмата с датите.....до седмица най-много две.............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Здравейте!! Не знам дали има много връзка с темата ,това което ще напиша но ще е от полза за онези,които си изпращат документите с EMS-куриерската служба на българската поща.На празното поле се вкарва кода на пратката(има го върху вашия отрязък над баркода) и можете да видите по дати и часове кога е напуснала страната,кога е влязла във Австрия,Виена,и кога е доставена до крайното направление!!Може да е от полза на някой ,който се притеснява,че не му е стигнала пратката!!
http://app.post.at/TnT/query.php
Аватар
avve
Обратна връзка:

здр

Мнение от avve »

аз също чакам дата за втората половина на 2005година! пуснах документите края на Април, потвърждение за втората половина на 2005 година получих май и още чакам....вече 4-ти месец!
Savoir c'est pouvoir!
Заключено