Ivet, поздрави за темата !
Да се отъждествява България с политиците еднодневки и с бандитите е неправилно. За това аз не мразя България, а конкретни хора които я разграбиха, които убиват, правят от децата наркомани, изнасилват.
Винаги ще обичам родината си, близките си, приятелите си. За съжаление трябва да призная, че не зная как мога да променя нещата тук към по-добро, затова избрах да сменя страната. Надявам се да имаме по-спокоен и нормален живот в Канада. Но не мога да забравя и родината си където съм прекарал целия си смислен живот до сега. Тя ще остане в сърцето ми завинаги.
А за да се оправи страната ни е нужна силна ръка. Може би дори вид диктатура. По телевизиятата даваха кой е присъствал на погребението на Георги Илиев. Доста известни имена се споменаха. Имаше и такива за които казаха, че са наркобосове. Публична тайна е кои са и какъв мръсен бизнес въртят, а са на свобода. Докато това е факт, предпочитам да живея на друго място.
За България, с любов!
- Lub0
- Обратна връзка:
България (разбирай народ и политици) реално ме накара да прекося окена и да доведа семейството си на майната си, така че, дайде да си спеситме празните приказки и хленчове, както някой отбеляза, минало е доста време от времето на Дядо Вазов и манталитета и ценностната система на бг народа са се променили необратимо.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...